Bedrijfsruimte - Huur

Nachtschadestraat 0 3053 Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 750,- per maand

Nachtschadestraat 0 3053 Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Nachtschadestraat 0 in Rotterdam

Bedrijfsruimte - Huur
39 m2 - 78 m2

Tijdelijke prijsverlaging unit 5 --> €750,- per maand excl. BTW en servicekosten bij een langdurige huurovereenkomst

Betreft:
Recent opgeleverd bedrijfsverzamelgebouw met diverse bedrijfs- en kantoorruimte units aan de Nachtschadestraat te Rotterdam-Schiebroek. Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 8 units waarvan 6 beschikbaar voor verhuur. Het gebouw heeft een moderne, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan werkplaats, kantoor, opslag of anderszins, met parkeren langs de openbare weg en een goede bereikbaarheid. Elke unit beschikt over een opslag/werkplaats op de begane grond, deze is te betreden via de deur en/of overhead-deur. Op de eerste etage biedt ruimte voor bijvoorbeeld kantoor, showroomruimte of opslag. De units staan op een afgesloten terrein.

Ligging:
Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd aan de Nachtschadestraat te Rotterdam en ligt op een gunstige locatie op het bedrijventerrein "Schiebroek". Het bedrijventerrein is goed bereikbaar via de Rijkswegen A12, A13 en A20 en de Provinciale wegen N209 en N471.

Parkeren:
Vrij parkeren langs de openbare weg.

Huurprijs:
Unit Huurprijs per maand excl. servicekosten en btw.
Unit 1 € 935,--
Unit 2 € 935,--
Unit 3 € 935,--
Unit 4 verhuurd
Unit 5 € 750,--
Unit 6 verhuurd
Unit 7 verhuurd

Oppervlakte:
Unit Begane grond 1ste verdieping
Unit 1 ca. 40 m2 ca. 40 m2
Unit 2 ca. 40 m2 ca. 40 m2
Unit 3 ca. 42 m2 ca. 42 m2
Unit 4 verhuurd
Unit 5 ca. 39 m2 ca. 39 m2
Unit 6 ca. 40 m2 ca. 40 m2
Unit 7 verhuurd

Oplevering:
Per direct.

Voorschot servicekosten:
Nader te bepalen.

Wijze van oplevering:
De in het bedrijfsverzamelgebouw gelegen bedrijfsunits zijn vrij in te delen. De units hebben op de begane grond een vrije hoogte van ca. 3,50m en op de verdieping een vrije hoogte van ca. 3,00m. In de gevels wordt een handbediende overheaddeur geplaatst. Daarnaast beschikken de units over een eigen entreedeur. De units zijn voorzien van een toilet en pantry.

Huurovereenkomst:
De huur zal worden aangegaan voor een periode van 5 jaar. De huurprijs wordt jaarlijkse geïndexeerd volgens Consumentenprijsindex (CPI). Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met de wettelijk verschuldigde btw..
Voor de nader van toepassing zijnde voorwaarden wordt verwezen naar de huurovereenkomst.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief B.T.W. dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Vergunningen:
De aanvraag en het verkrijgen van overheidsvergunningen voor de vestiging van het bedrijf alsmede de aanvraag en het verkrijgen van een afbouwvergunning en gebruiksvergunning zijn voor rekening en risico van de huurder. Hiervoor gelden geen ontbindende voorwaarden.

Parkeren:
Schuin tegenover het object bevinden zich diverse openbare parkeerplaatsen.

Voorbehoud:
Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
De verhuur/aanvang bouw geschiedt nadrukkelijk onder voorbehoud van afgifte bouwvergunning door de gemeente.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de 7 bedrijfsunits aan de Nachtschadestraat te Rotterdam (Schiebroek). De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden verleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 750,- per maand
Totale oppervlakte:
78 m2
In units vanaf:
39 m2
Bouwjaar:
2001-
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (99), Lansinghage (95), Spaanse Polder (79), De Hoefslag (54), Bedrijventerrein Schieweg-Zuid (37), Rokkehage (37), Pijnacker Oost (32), Nieuw-Mathenesse (18), Havenbuurt (29), 's-Gravelandsepolder (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Rotterdam Noordwest (99), Lansinghage (95), Spaanse Polder (79), De Hoefslag (54), Rokkehage (31), Schieoevers Zuid (29), Graveland, 's- (26), Prisma (26), Rotterdamseweg Zuid (26), De Boezem (24)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nachtschadestraat 0 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan te Rotterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 78 m2 en ligt op Nachtschadestraat 0 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen