Kantoor - Huur

Sheffieldstraat 2 3047AP Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 300,- per maand

Sheffieldstraat 2 3047AP Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Sheffieldstraat 2 in Rotterdam

Kantoor - Huur
35 m2
Per direct hebben we een nette kantoorkamer op de eerste verdieping van Sheffieldstraat 2 beschikbaar.
De ruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 35m2 (€ 300). De ruimte is voorzien van een afgewerkte vloer, systeemplafond met TL-verlichting, kabelgoten voor stroom en data. Daarnaast kan je gebruik maken van een gemeenschappelijke kantine.
Doordat de ruimte in de hoeken van het gebouw liggen, zijn ze erg licht en mooi vierkant. Perfect voor bedrijven die met 3 a maximaal 4 mensen aan het werk zijn.
Parkeren kan gratis naast het pand.
Rotterdam Noordwest kenmerkt zich door hoogwaardige kantoor-/bedrijfsruimtes, is erg goed bereikbaar met de auto en beschikt over veel vrije parkeerruimte.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 300,- per maand
oppervlakte:
35 m2
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (157), Nieuwe Werk (112), Cool (66), Kralingen-Oost (43), Oude Westen (40), Rivium 1e straat (30), Hoogvliet-Noord (26), Struisenburg (27), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (26), Kop van Zuid-Entrepot (26)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (32), Rotterdam Noordwest (26), Spaanse Polder (23), Delftechpark (20), Gadering (hoogvliet) (19), Tanthof Oost (16), Berkelse Poort (14), Vijfsluizen (14), Weg En Land (14), Graveland, 's- (13)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Sheffieldstraat 2 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Rotterdam Noordwest te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 35 m2 en ligt op Sheffieldstraat 2 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen