Kantoor - Huur

Benthuizerstraat 20 3036CG Rotterdam

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Benthuizerstraat 20 3036CG Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Benthuizerstraat 20 in Rotterdam

Kantoor - Huur
334 m2

Locatiegegevens:
De Benthuizerstraat is een levendige winkelstraat met een bonte verzameling van diverse winkels in de food en nonfood sector, een apotheek, aantrekkelijke horeca en grote supermarkten en met diverse tramhaltes zo goed als voor de deur. De winkelruimte bevat intern verbonden opslagruimten in de Louwerslootstraat die met expeditiedeuren bereikbaar zijn.Het treinstation Noord ligt op steenworp afstand. Op en afritten van de A20 liggen dichtbij.

In verband met toekomstig funderingsherstel kan de ruimte voor ca. 2 jaar worden verhuurd.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg en in diverse in de directe omgeving gelegen parkeergarages.

Oppervlakte:
Ca. 334 m² gelegen op de begane grond.

Huurprijs:
Nader overeen te komen.

Opleveringsniveau:
De ruimte is voorzien van electriciteit, gas en water met sanitaire voorzieningen.

Beschikbaar:
Per direct beschikbaar.

Bankgarantie/ waarborgsom:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, de eventuele servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.    

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is met zorg samen gesteld, is geheel vrijblijvend en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde tenzij nadrukkelijk anders vermeld.        

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
334 m2
Aantal bouwlagen:
1
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (158), Nieuwe Werk (113), Cool (66), Kralingen-Oost (44), Oude Westen (42), Rivium 1e straat (29), BT Bijdorp (29), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (29), BT Vaanpark 2 (28), Kop van Zuid-Entrepot (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (41), Hoofdweg-Noord (27), Vaanpark (30), Bijdorp (29), Rotterdam Noordwest (29), Spaanse Polder (24), Delftechpark (20), Fascinatio (17), Vijfsluizen (15), Berkelse Poort (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Benthuizerstraat 20 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Oude Noorden te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 334 m2 en ligt op Benthuizerstraat 20 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen