Kantoor - Huur

Kurt Callostraat 19 3067CZ Rotterdam

Informatie aanvragen
    )

€ 1.100,- per maand

Kurt Callostraat 19 3067CZ Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Kurt Callostraat 19 in Rotterdam

Kantoor - Huur
165 m2

Locatiegegevens:
De Kurt Callostraat is gelegen in de Rotterdamse wijk “Het Lage Land. Een ruim opgezette wijk met veel groen en goede voorzieningen zoals winkelcentrum Lage Land waar op vrijdag altijd een gezellig markt is. De verbindingen zijn uitstekend. Met metro binnen 15 minuten in hartje stad en naar NS station Alexander is het maar een paar minuten. Ook de aansluiting naar uitvalswegen is uitstekend. In de directe omgeving zijn diverse leuke winkeltjes en eetgelegenheden aanwezig.  

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg (betaald).  

Oppervlakte:
Ca. 82,5 m² kantoor-/ praktijkruimte gelegen op de begane grond;
Ca. 82,5 m² woonruimte gelegen op de 1e verdieping.  

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.100,00 per maand exclusief btw.  

Opleveringsniveau:
-       meterkast met aansluitingen voor elektra;
-       toilet;
-       pantry;
-       afgewerkte wanden en plafond.  

Beschikbaarheid:
Per direct beschikbaar.  

Bankgarantie/ waarborgsom:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, de eventuele servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.  

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).  

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.  

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is met zorg samen gesteld, is geheel vrijblijvend en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde tenzij nadrukkelijk anders vermeld.    

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.100,- per maand
oppervlakte:
165 m2
Aantal bouwlagen:
2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (157), Nieuwe Werk (112), Cool (66), Donkersloot (46), Kralingen-Oost (43), Oude Westen (40), Rivium 1e straat (31), BT Bijdorp (29), Struisenburg (27), Kop van Zuid-Entrepot (26)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (44), Hoofdweg-Noord (28), Bijdorp (29), Spaanse Polder (23), Rotterdam Noordwest (21), Donkersloot-Noord (20), Donkersloot-Zuid (20), Fascinatio (17), Barendrecht-Oost (15), Berkelse Poort (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kurt Callostraat 19 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Het Lage Land te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 165 m2 en ligt op Kurt Callostraat 19 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen