Kantoor - Huur

Oostzeedijk 108 3063BG Rotterdam

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Oostzeedijk 108 3063BG Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Oostzeedijk 108 in Rotterdam

Kantoor - Huur
2550 m2

Locatiegegevens:
Het gebouw is middels auto en openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. De tram stopt voor de deur, de metro is op loopafstand bereikbaar. Ook bent u binnen enkele minuten op de ring Rotterdam. Rotterdam-Kralingen staat bekend om zijn vele gezellige cafés en goede restaurants, Rotterdam-Blaak met de Markthal en het gelijknamige treinstation zijn snel te bereiken. Kortom een leuke locatie om dagelijks met plezier aan het werk te gaan.  

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg (betaald).  

Oppervlakte:
Voor verhuur is totaal 2.550 m² beschikbaar.
Er zijn diverse kantoor, werk en opslagunits beschikbaar vanaf ca. 20 m².  

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt:
€ 70,00 per m²/ jaar exclusief btw en servicekosten.  

Servicekosten:
€ 35,00 per maand exclusief btw ten behoeve van verbruik gas, water en elektra in het gehuurde alsmede de algemene ruimten.  

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt als casco verhuurd en in huidige staat opgeleverd.  
Voor in het gehuurde aanwezige voorzieningen – welke niet tot het gehuurde/ casco behoren heeft verhuurder geen onderhouds-, vervangings- en/ of reparatieplicht.

Beschikbaarheid:
Vanaf 1 februari/ maart 2017 beschikbaar.  

Bankgarantie/ waarborgsom:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.  

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).    

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.  

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is met zorg samen gesteld, is geheel vrijblijvend en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde tenzij nadrukkelijk anders vermeld.        

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
2.550 m2
Aantal bouwlagen:
1
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (157), Nieuwe Werk (113), Cool (66), Donkersloot (46), Kralingen-Oost (44), Oude Westen (42), Rivium 1e straat (30), BT Bijdorp (29), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (29), BT Vaanpark 2 (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (42), Vaanpark (34), Hoofdweg-Noord (27), Bijdorp (29), Rotterdam Noordwest (29), Spaanse Polder (24), Donkersloot-Noord (20), Donkersloot-Zuid (20), Fascinatio (17), Barendrecht-Oost (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oostzeedijk 108 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Struisenburg te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2550 m2 en ligt op Oostzeedijk 108 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen