Winkel - Huur & koop

Kreekplein 32 3079AB Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 790,- per maand

Kreekplein 32 3079AB Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur & koop aangeboden
op Kreekplein 32 in Rotterdam

Winkel - Huur & koop
53 m2

Een winkelruimte centraal gelegen in de woonwijk Kreekhuizen in Rotterdam-IJsselmonde. De winkelruimte is gelegen in een winkelstrip van een woon-/winkelcomplex en beschikt een expeditiemogelijkheid aan de achterzijde.

Locatie:
Centraal gelegen in de woonwijk Kreekhuizen in de nabijheid van station Lombardijen, diverse uitvalswegen, scholen en woningen.

Afmetingen:
Winkelruimte: ca. 53 m²;
Breedte: ca. 4,60 m;
Lengte: ca. 11,67 m;
Hoogte: ca. 2,78 m.

Kadastrale gegevens:
Het object is kadastraal bekend als volgt:
• Gemeente IJsselmonde;
• Sectie E;
• Nummer 2130-A;
• Appartementsindex 6.

Vereniging van Eigenaars:
Het appartementsrecht heeft een onverdeeld aandeel in de gemeenschap en de Vereniging van Eigenaars Flatgebouw Kreekplein, gevestigd te Rotterdam-IJsselmonde. Vve-bijdrage bedraagt per kwartaal: € 147,93.

Parkeren:
Ruime (gratis) openbare parkeergelegenheid in de directe nabijheid.

Bestemming:
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Kreekhuizen” met als bestemming Gemengd-1. Deze bestemming biedt ruimte aan een breed scala van bedrijvigheid, waaronder detailhandel, maatschappelijk en horeca.

Voorzieningen/specificaties:
• Houten pui met enkele beglazing;
• verwarming door middel van c.v.-installatie met radiatoren;
• opbouw verlichtingsarmaturen;
• wandcontactdozen;
• plavuizen;
• inpandig rolluik;
• bergkast;
• betegelde toiletruimte;
• handwasbak met boiler;
• expeditie-/nooduitgang.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Service-/energiekosten:
Per maand wordt een voorschot van € 110,- exclusief BTW in rekening gebracht ten behoeve van de navolgende leveringen en diensten:
• levering gas, water en elektra;
• periodiek onderhoud c.v.-installatie;
• periodiek onderhoud heater.

Huurperiode:
In nader overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad voor Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld op 30 januari 2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17 februari 2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van Vliet Bedrijfsmakelaars B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 790,- per maand
oppervlakte:
53 m2
Bouwjaar:
1963
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel huren zijn: Stadsdriehoek (92), Cool (52), Buurt 00 (37), Oude Noorden (37), Centrum (34), Hillegersberg-Noord (30), Rubroek (27), Kralingen-West (26), Zuidplein (26), Hillesluis (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel huren zijn: Hoofdweg-Noord (7), Stadionweg E.O. (3), Donkersloot-Zuid (2), Ter Steeghe (2), Ceintuurbaan (1), De Bosschen (1), Develpoort (1), Donkersloot-Noord (1), Hoofdweg-Zuid (1), Reijerwaard (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kreekplein 32 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur & koop in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Groot-IJsselmonde te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 53 m2 en ligt op Kreekplein 32 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen