Winkel - Huur

Oostzeedijk 350 3063CD Rotterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )

€ 685,- per maand

Oostzeedijk 350 3063CD Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Oostzeedijk 350 in Rotterdam

Winkel - Huur
63 m2

Te Huur:
Ca. 63 m² markante winkelruimte aan de Oostzeedijk 350E, te Rotterdam - Kralingen.  

Locatiegegevens:
De Oostzeedijk is gelegen in de wijk “Kralingen - Struisenburg” en is uitstekend gelegen t.o.v. uitvalswegen. Prima bereikbaar met zowel het eigen als met het openbaar vervoer. In de directe omgeving zijn diverse winkels en een keur van leuke horeca gelelegen. De ruimte ligt vlakbij het dynamische Oostplein. De ruimte is keurig opgeleverd en instapklaar. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg (betaald).

Oppervlakte:
Ca. 63 m² winkelruimte gelegen op de begane grond.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 685,00 per maand exclusief BTW.

Opleveringsniveau.
Sanitaire voorzieningen en electrische installatie.

Beschikbaar:
In overleg beschikbaar.

Bankgarantie/ waarborgsom:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, de eventuele servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.  

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).  

Omzetbelasting: Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.  

 

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is met zorg samen gesteld, is geheel vrijblijvend en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde tenzij nadrukkelijk anders vermeld.      

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 685,- per maand
oppervlakte:
63 m2
Aantal bouwlagen:
1
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadsdriehoek (92), Buurt 00 (56), Cool (51), Centrum (34), Oude Noorden (34), Hillegersberg-Noord (30), Rubroek (27), Kralingen-West (26), Zuidplein (26), Hillesluis (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoofdweg-Noord (7), Stadionweg E.O. (3), Donkersloot-Zuid (2), Berkelse Poort (1), Ceintuurbaan (1), Donkersloot-Noord (1), Hoofdweg-Zuid (1), Reijerwaard (1), Slachthuisweg Stena (1), Vaanpark (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oostzeedijk 350 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Struisenburg te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 63 m2 en ligt op Oostzeedijk 350 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen