Winkel - Huur

Oude Binnenweg 137 3012JD Rotterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )

€ 4.950,- per maand

Oude Binnenweg 137 3012JD Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Oude Binnenweg 137 in Rotterdam

Winkel - Huur
211 m2

De kop van de Oude Binnenweg geldt als een karakterisitiek stuk stad met monumentele panden midden in het winkelgebied, net buiten de brandgrens van 1940. De Oude Binnenweg, bloeit door de vele trendy winkels, cafés en restaurants en is een uitstekend en bekend winkelgebied. De winkelruimte op nummer 137 kenmerkt zich door de etalagemogelijkheden en de zichtligging ten opzichte van het Eendrachtsplein.

Horeca is niet toegestaan op deze locatie.

Bereikbaarheid

De winkelruimte is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de bus en de metro. Met de auto is het goed te bereiken via de verschillende uitvalswegen.

Oppervlakte:

Ca. 211 m2.

Huurprijs:

De huurprijs bedraagt € 4.950,- per maand exclusief BTW.

Opleveringsniveau:

De ruimte wordt casco opgeleverd.

Beschikbaarheid:

Vanaf 1 februari 2017

Bankgarantie/ waarborgsom:

Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, de eventuele servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting. 

Huurindexering:

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).  

Omzetbelasting:

Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is met zorg samen gesteld, is geheel vrijblijvend en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde tenzij nadrukkelijk anders vermeld.    

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 4.950,- per maand
oppervlakte:
211 m2
Beschikbaar per:
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadsdriehoek (87), Centrum (42), Buurt 00 (57), Cool (50), Oude Noorden (34), Hillegersberg-Noord (28), Kralingen-West (26), Rubroek (26), Zuidplein (26), Hillesluis (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoofdweg-Noord (8), Stadionweg E.O. (3), Berkelse Poort (1), Ceintuurbaan (1), Hoofdweg-Zuid (1), Reijerwaard (1), Slachthuisweg Stena (1), Vaanpark (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oude Binnenweg 137 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Cool te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 211 m2 en ligt op Oude Binnenweg 137 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen