Bedrijfsruimte - Huur

Markerkant 1412 1314AR Almere

Informatie aanvragen

€ 30.070,- per jaar

Markerkant 1412 1314AR Almere
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Markerkant 1412 in Almere

Bedrijfsruimte - Huur
610 m2 - 710 m2

Bedrijfsruimte met kantoorruimte
Adres: Markerkant 1412 te Almere Stad

De multifunctionele bedrijfsruimte is gelegen op het centraal gelegen bedrijventerrein Markerkant te Almere-Stad en is zowel met het openbaar vervoer als eigen vervoer goed bereikbaar. De bedrijfsruimte bestaat uit een bedrijfshal, een kantoorruimte, verdeeld over een begane grond en verdieping.

De Markerkant is een centraal in Almere-Stad gelegen bedrijventerrein, nabij het zakencentrum en stadshart/winkelcentrum van Almere-Stad. Van origine staat dit bedrijventerrein bekend om de vestiging van onder andere bouwmarkten, ambachtelijke bedrijven, perifere detailhandel en aanverwante branches.

OPPERVLAK:
Bedrijfsruimte: ca. 610 m²;
Kantoor begane grond: ca. 50m²;
Kantoorruimte verdieping: ca. 50 m².

INDELING:
De bedrijfshal is zowel bereikbaar via de kantine alsmede via de overheaddeur. De bedrijfshal is goed afgewerkt en tevens voorzien
van een hoge overheaddeur, verwarming en een nooduitgang.

Op de begane grond bevindt zich een kantoorruimte. Via een trap is de verdieping bereikbaar, waar zich een kantoorruimte bevindt.

VOORZIENINGEN:
De bedrijfshal heeft een hoogte van ca. 7 meter. De vloerbelasting bedraagt ca. 2.000 kg/m². De bedrijfshal is o.a. voorzien van een hoge overheaddeur, een laadkuil met dock leveller, verwarming en een nooduitgang.

De kantoorruimte op de begane grond is o.a. voorzien van een pantry en een toilet en de kantoorruimte op de verdieping is o.a. voorzien van een systeemplafond met inbouwverlichting en beschikt eveneens over een toiletruimte. De vloerbelasting van de kantoorruimte bedraagt ca. 250 kg/m².

PARKEERGELEGENHEID:
Op het eigen terrein beschikt men over voldoende parkeergelegenheid:

HUURSOM:
35.000,-- euro per jaar

De huurprijs is erop gebaseerd dat geopteerd kan worden voor belaste verhuur. Indien de BTW niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

BANKGARANTIE:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

HUURBETALING:
Huurbetaling per kwartaal vooraf.

HUURPRIJSAANPASSING:
Conform jaarlijkse indexering op basis van de Consumenten Prijs Index reeks alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het CBS, voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

OPLEVERING:
In overleg.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222.

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 30.070,- per jaar
Totale oppervlakte:
710 m2
In units vanaf:
610 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Aantal bouwlagen:
2
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Buiten (180), Verspreide Huizen Almere-Haven (78), Industriewijk 't Plaveen (43), Valkeveen (37), Verspreide huizen Almere-Stad (36), Gooisekant (28), Literatuurwijk (28), Veluwsekant (28), De Steiger (25), Waterwijk (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Vaart I,ii & Iii (124), Poldervlak (53), Gooisekant (46), Industriewijk (45), Hoge Kant (42), Gooimeer Zuid (37), Veluwse Kant (o+w) (28), De Steiger (27), Gietersplaats (18), Gooisepoort 1e&2e Fase (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Markerkant 1412 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Almere? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Markerkant in de buurt Verspreide huizen Almere-Stad te Almere. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 710 m2 en ligt op Markerkant 1412 in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen