Kantoor - Huur - Sequoia

Laan van Malkenschoten 40 7333NP Apeldoorn

Informatie aanvragen

6.479 per maand

Laan van Malkenschoten 40 7333NP Apeldoorn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
in Sequoia op Laan van Malkenschoten 40 in Apeldoorn

Kantoor - Huur
622 m2
 

Kantoorruimte in een groene omgeving

Dit kantoorgebouw heeft na de renovatie de naam Sequoia gekregen. Het maakt deel uit van het FizzionParc. Het gebouw heeft energielabel A en is onder ander voorzien van een gemeenschappelijke vergaderruimte voor ongeveer 20 personen. Deze kan online gereserveerd worden. Trinicom BV, Hitt NV en OOST NV hebben al voor dit gebouw gekozen.

FizzionParc

De omgeving is parkachtig. Er zijn bekende organisaties zoals Centraal Beheer Achmea (HQ) en TNO gevestigd. Op het park komen diverse voorzieningen zoals een restaurant, vergaderfaciliteiten en flexplekken. Naar verwachting wordt dit in juni opgeleverd. Bovendien zijn er in de toekomst verschillende nieuwbouw mogelijkheden op het bedrijvenpark voor grote en kleine organisaties. Een ideale combinatie tussen een professionele en inspirerende werkomgeving

Uitstekend bereikbaar

Vanaf de snelwegen A1 en/of de A50 bereiken automobilisten het gebouw binnen 5 minuten. Op loopafstand van het gebouw bevinden zich 2 bushaltes, vanwaar de buslijnen 11, 43 en 91 reizigers snel en comfortabel vervoeren naar NS Station Apeldoorn.

 
Pluspunten
  • A label
  • Parkachtige omgeving
  • Gedeelde faciliteiten

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
6.479 per maand
oppervlakte:
622 m2
Parkeerplaatsen:
65
Beschikbaar per:
05/14/2015
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad (85), Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord (49), Parken (27), Brouwersmolen (16), De Haven (16), Holthuizen (16), Malkenschoten (15), Berg en Bos (14), Welgelegen (14), Brinkhorst (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Apeldoorn Noord (48), Zuid West Poort (42), Kuipersveld (18), Malkenschoten (12), Apeldoorn Noord (2e Fase) (9), Matenhoek (8), Kayersmolen Zuid (7), Stadhoudersmolen (7), Engelenburg (4), Sleutelbloem (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Laan van Malkenschoten 40 in Apeldoorn.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Apeldoorn? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Malkenschoten in de buurt Malkenschoten te Apeldoorn. Dit kantoor met de naam “Sequoia” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 622 m2 en ligt op Laan van Malkenschoten 40 in Apeldoorn.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen