Kantoor - Huur - Carre Chasse

Chasséveld 3 4811DH Breda

Informatie aanvragen

3.385 per maand

Chasséveld 3 4811DH Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
in Carre Chasse op Chasséveld 3 in Breda

Kantoor - Huur
325 m2 - 952 m2

Kantoorruimte in Carre Chasse

Carre Chasse is een mooi gebouw op loopafstand van het gezellige stadshart van Breda. Het gebouw is ruim van opzet en  is gebouwd rondom een overdekte binnenplaats. Binnen in het gebouw zijn de politie van Breda, de Gemeente Breda en sportschool My Health uw buren.

Ligging en bereikbaarheid

Carre Chasse ligt dichtbij de Claudius Prinsenlaan, die direct op de zuidelijke rondweg van Breda aansluit. De A27 naar Utrecht is snel gevonden, net als de A16 naar Rotterdam en Antwerpen. Vlakbij het gebouw ligt een openbaar parkeerterrein met 600 parkeerplaatsen.

 
Pluspunten
  • Opvallend gebouw
  • Centrale ligging
  • Ruime parkeergelegenheid

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
3.385 per maand
Totale oppervlakte:
952 m2
In units vanaf:
325 m2
Beschikbaar per:
05/27/2015
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Emer (53), Station (41), Chasse (33), Centrum (16), Hoogeind (29), Steenakker (28), Schorsmolen (27), Tuinzigt (27), Brabantpark (25), Verspreide huizen Rijen (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Hoogeind (29), Kievitsloop-Paardeweide (26), Slingerweg / Tramsingel (20), De Wijsterd (6), Achter Emer (14), Bp Hoevestein (6), Charles Petitweg (12), Oosterheide (7), Everdenberg (5), Heilaar Noord (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Chasséveld 3 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Breda? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Valkenberg te Breda. Dit kantoor met de naam “Carre Chasse” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 952 m2 en ligt op Chasséveld 3 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen