Kantoor - Huur

Westbroek 39-51 4822ZX Breda

Informatie aanvragen

€ 135,- per m² / jaar

Westbroek 39-51 4822ZX Breda
 

Kantoor te huur aangeboden
op Westbroek 39-51 in Breda

Kantoor - Huur
488 m2 - 777 m2

In het kantorengebied Westerhage komen in kantoorgebouw “Hagepoint” kantoorruimten beschikbaar. Dit zeer fraaie en hoogwaardige kantoorgebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de A16 naast de “landmark”, waar de Luchtmacht is gevestigd. Het kantorengebied Westerhage kenmerkt zich door een aantal hoogwaardige kantoorgebouwen, waar diverse internationaal georiënteerde bedrijven zich reeds hebben gevestigd. Een aantal hiervan kunnen bestempeld worden als Benelux hoofdkantoor.
In de directe omgeving zijn een groot aantal voorzieningen gelegen zoals een winkelcentrum, kinderdagverblijf, hotel, sportclub en restaurant. Het gebouw is voor een groot deel verhuurd aan gerenommeerde bedrijven zoals Yacht, Maandag, ABAB en GITP. In de directe omgeving zijn bedrijven gesitueerd als Alpro Soja, BIC, Opel/GM en UCB Pharma.

Het pand is door zijn ligging zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het kantorenpark “Westerhage” is direct aan de A16 gesitueerd, zodat Rotterdam en Antwerpen snel bereikbaar zijn. Door de ligging aan de “Noordelijke Rondweg” is middels een groene zone ook de A27 (Utrecht-Eindhoven) goed bereikbaar. Tevens ligt het stadscentrum op enkele autominuten.
De locatie is tevens ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op enkele minuten loopafstand ligt het NS-station “Breda-Prinsenbeek”, hetwelk een directe verbinding geeft naar het centraal station en een stoptrein naar de Randstad. Bij dit station ligt tevens een knooppunt van een aantal busverbindingen in diverse richtingen.

Aan de buitenzijde van het pand is een fraaie luie trap bereikbaar, uitkomende op een bordes wat toegang geeft tot een hoge entreepartij. In deze entree is een receptieruimte mogelijk. Tevens is in de entree een tweetal glazen liften en een trappartij gesitueerd, welke de verdiepingen en de kelder ontsluiten. Iedere kantoorunit, gelegen in een vleugel van het gebouw, is voorzien van eigen voorzieningen. De verdiepingen bestaan uit twee kantoorvleugels die verbonden zijn door een centrale gang, hetwelk is gesitueerd in een glazen atrium.

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 6.417m², verdeeld over 7 verdiepingen. Voor de verhuur is momenteel ca. 1.065m² beschikbaar, in units vanaf ca. 110m².
- begane grond (linkervleugel): ca. 110m²
- begane grond (rechtervleugel): ca. 465m²
- eerste verdieping (rechtervleugel): ca. 488m²
Het is eventueel bespreekbaar om de units te combineren of delen van deze units te huren tegen nader overeen te komen voorwaarden.

Middels een corridor onder het gebouw is een parkeerterrein bereikbaar, dat deels is gesitueerd onder het gebouw en deels naast het gebouw. Tevens zijn er een groot aantal parkeerplaatsen gereserveerd aan de voorzijde van het gebouw. De parkeernorm bedraagt 1 parkeerplaats per 45 m² kantoor. In de directe omgeving zijn op loopafstand van dit kantoorgebouw diverse mogelijkheden voor vrij parkeren.
Onder het gebouw is een fietsenberging gesitueerd.

Over het algemeen is hier sprake van een hoog opleveringsniveau. Het gebouw kent een uitstekende afwerking met een hoog en compleet voorzieningenniveau. Bijzonder is met name de entree met atrium over alle verdiepingen, waardoor het gebouw een bijzondere allure krijgt. Een deel van de verdiepingen heeft ramen tot de grond, wat een extra dimensie geeft. De oplevering van de kantoren gebeurt in goed onderling overleg met de vertrekkende huurders. Indien gewenst is verhuurder bereid een indelingsvoorstel te maken op basis van de behoefte van een huurder.

De kantoorruimte wordt aangeboden tegen de navolgende huurvoorwaarden:
-Huurprijs kantoren: € 135,- per m² per jaar, excl. BTW
-Huurprijs parkeerplaatsen: € 450,- per plaats, per jaar, excl. BTW
-Servicekosten: € 45,- per m² per jaar, excl. BTW
-Huurtermijn: 5 jaar + 5 optiejaren

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 135,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
777 m2
In units vanaf:
488 m2
Parkeerplaatsen:
230
Bouwjaar:
2002
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Emer (52), Station (40), Chasse (30), Hoogeind (29), Steenakker (27), Tuinzigt (26), Brabantpark (25), Schorsmolen (25), Kesteren (22), Princenhage (21)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Hoogeind (29), Kievitsloop-Paardeweide (25), Slingerweg / Tramsingel (20), Achter Emer (14), De Wijsterd (6), Vosdonk (14), Charles Petitweg (11), De Koekoek (12), Heilaar Noord (8), Steenakker (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Westbroek 39-51 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Breda? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Kesteren te Breda. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 777 m2 en ligt op Westbroek 39-51 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen