Kantoor - Huur

Rivium Boulevard 301-320 2909LK Capelle aan den ijssel

Informatie aanvragen

€ 125,- per m² / jaar

Rivium Boulevard 301-320 2909LK Capelle aan den ijssel
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Rivium Boulevard 301-320 in Capelle aan den ijssel

Kantoor - Huur
200 m2 - 8857 m2

Op een unieke zichtlocatie op bedrijvenpark Rivium in Capelle aan den Ijssel ligt het “Braingate Building”. Het kantoorgebouw bestaat uit 6 verdiepingen waar momenteel diverse kantoorunits beschikbaar zijn. In dit moderne kantoorgebouw kun je als huurder gebruik maken van de reeds gerenoveerde receptie, bedrijfsrestaurant, vergadercentrum en een fitnessruimte voorzien van diverse apparatuur.

Actuele beschikbaarheid (BVO)

Totale oppervlakte gebouw: circa 16.000 m² BVO

Totale beschikbaar kantoor oppervlakte: circa 8.857 m² BVO

Deelverhuur is al mogelijk vanaf: 200 m² BVO

Voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid en de verschillende mogelijkheden, kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar. Wij helpen u graag.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorgebouw ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Rivium Boulevard 301-320 in Capelle aan den Ijssel aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Het kantoorgebouw beschikt over een eigen parkeergarage, de parkeerplaatsen zijn voor de verhuur beschikbaar, tevens is er een laadpaal voor de elektrische auto’s in de parkeergarage aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijvenpark Rivium is gelegen direct aan de rijksweg A16, wat een directe verbinding heeft met Rotterdam, Dordrecht en Breda. Daanaast heeft het een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer, vanuit het bedrijvenpark is er een speciale busdienst van en naar o.a. Rotterdam CS en metrostation Capelsebrug, tevens is de onbemande Park Shuttle operationeel. Deze vervoert passagiers over een speciaal aangelegde baan van de Rivium Westlaan naar het Metrostation Kralingse Zoom.

Voorzieningen:

• representatieve entree met receptie- en bewakingsdiensten;

• luxe sanitaire voorzieningen per verdieping en invalidentoilet op de begane grond;

• wandkabelgoten met drie compartimenten t.b.v. data, telefoon en elektra;

• luchtbehandeling installatie met topkoeling;

• stadsverwarming, verwarming en koeling d.m.v. inductie units (kantoorruimte);

• systeemplafonds met hoogfrequent, beeldschermvriendelijke tl-verlichtingsarmaturen;

• geïsoleerde, zonwerende beglazing;

• te openen ramen (draaikiep);

• 6 personenliften (geschikt voor 8-13 personen);

• brandmeld- c.q. ontruimingsinstallatie;

• voorzieningen t.b.v. pantry’s per verdieping;

• maximum toelaatbare vloerbelasting kantoren bedraagt ca. 320 kg/m²;

• camerabeveiliging rondom en in het complex;

• huurder kan tevens gebruik maken van het businesscentre van Regus (o.a. tijdelijke kantoorruimte, spreekruimten
en vergaderkamers);

• glasvezel verbinding in het gebouw.

Huurcondities

Huurprijs: € 125,- per m² per jaar exclusief BTW

Huurprijs parkeren: €900,- per parkeerplaats per jaar excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige overeenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: € 45,- per m2 per jaar, inclusief individueel elektra en bemande receptie.

Aanvaarding: Per direct

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorunits? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Rivium Boulevard 301-320 in Capelle aan den IJssel aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 125,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
8.857 m2
In units vanaf:
200 m2
Bouwjaar:
2003
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (176), Nieuwe Werk (125), Cool (77), Donkersloot (60), Oude Westen (49), Kralingen-Oost (48), BT Bijdorp (33), BT Vaanpark 2 (33), Rivium 1e straat (28), Spaanse Polder (29)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (42), Vaanpark (42), Hoofdweg-Noord (32), Bijdorp (33), Spaanse Polder (29), Donkersloot-Noord (25), Donkersloot-Zuid (25), Barendrecht-Oost (21), Rotterdam Noordwest (21), Fascinatio (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rivium Boulevard 301-320 in Capelle aan den ijssel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Capelle aan den ijssel? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Fascinatio in de buurt Rivium Promenade te Capelle aan den ijssel. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 8857 m2 en ligt op Rivium Boulevard 301-320 in Capelle aan den ijssel.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen