Kantoor - Koop

Rivium Boulevard 301-320 2909LK Capelle aan den ijssel

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Rivium Boulevard 301-320 2909LK Capelle aan den ijssel
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te koop aangeboden
op Rivium Boulevard 301-320 in Capelle aan den ijssel

Kantoor - Koop
7 m2 - 999 m2

Op zoek naar kantoorruimte in de buurt van Rotterdam? Op de grens van Brainpark III en het Rivium ligt ‘Braingate Building’. Het business center Braingate is midden in het commerciële hart van de regio. De kantoorruimtes zijn gevestigd op de begane grond en de 1ste verdieping. Er zijn kantoorruimtes te huur vanaf 7 m² tot circa 999 m². De kantoorruimtes zijn modern ingericht en vrijwel direct klaar voor gebruik. Naast kantoorruimtes zijn er ook flexibele werkplekken te huur. Het gebouw is 24 uur per dag toegankelijk. In het gebouw zijn lunchfaciliteiten, glasvezelverbinding, bemande receptie en zijn er vergaderzalen aanwezig.

Omgeving
Dit kantoorgebouw is gevestigd op de Rivium Boulevard 301 – 320. Het kantoorgebouw is gevestigd op een uitstekend gelegen bedrijventerrein. Met de auto is het slechts enkele minuten naar de A16, welke aangesloten is op de A20 en de A15. Vanaf metrostation Kralingse Zoom is het ongeveer 15 minuten lopen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
999 m2
In units vanaf:
7 m2
Bouwjaar:
2003
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Stadsdriehoek (16), Middelland (12), Donkersloot (11), Nieuwe Westen (9), BT Cornelisland (8), Nieuwe Werk (8), Oude Noorden (7), Vreewijk (7), Zevenkamp (7), BT Bijdorp (6)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Donkersloot-Zuid (9), Slachthuisweg Stena (8), Bijdorp (6), Hoofdweg-Noord (4), Rivium (3), Barendrecht-Oost (4), Stormpolder (2), Donkersloot-Noord (3), Fascinatio (2), Oudeland (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rivium Boulevard 301-320 in Capelle aan den ijssel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Capelle aan den ijssel? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Fascinatio in de buurt Rivium Promenade te Capelle aan den ijssel. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 999 m2 en ligt op Rivium Boulevard 301-320 in Capelle aan den ijssel.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen