Bedrijfsruimte - Huur

Rijnweg 14 2627BK Delft

Informatie aanvragen

€ 20,- per m² / jaar

Rijnweg 14 2627BK Delft
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Rijnweg 14 in Delft

Bedrijfsruimte - Huur

Riant buitenterrein beschikbaar op het bekende bedrijventerrein "Schieweg Noord”.

=================

Buitenterrein van circa. 1.200 m2 beschikbaar

Huurprijs: vanaf € 20,00,- excl. BTW per m2 per jaar

Wilt u alle beschikbare informatie over dit buitenterrein ontvangen? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Rijnweg 14 - 16 aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

=================

De mogelijk bestaat om het buitenterrein in het geheel te huren of in afwijkende metrages te huren. Voor alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Voorzieningen

• Stelconplaten
• Geschikt voor zeer zwaar transport en opslag
• Volledig omheind en toegankelijk via grote schuifpoort

Ligging

Het buitenterrein is gelegen op bedrijventerrein Schieweg Noord en wordt omringd door veel bedrijvigheid. Het bedrijventerrein Schieweg Noord en is uitstekende bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar omringende dorpskernen en de op- en afritten A4 (Delft - Schiedam) en A13 (Den Haag – Rotterdam).

Huurcondities

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Opzegtermijn: 3 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Voor meer informatie kunt u de gratis informatiebrochure downloaden of direct contact opnemen met de heer G.C.M. (Richard) Spekenbrink 06-53213667. Bij geen gehoor de heer J.E.M. (Johan) Theunissen 06-19020195

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het buitenterrein? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Rijnweg 14-16 in Delft aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 20,- per m² / jaar
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Bouwjaar:
2003
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (120), Spaanse Polder (98), Buitengebied wateringen (86), Kerketuinen en Zichtenburg (36), De Rivieren (40), Vlietbuurt (29), Oostambacht / Heronpark (47), Plaspoelpolder (38), Vliegeniersbuurt (29), Bedrijventerrein Schieweg-Zuid (42)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Rotterdam Noordwest (120), Spaanse Polder (98), Plaspoelpolder (40), Zwethove (50), Kerketuinen (30), Forepark (29), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Wateringse Veld (40), Binckhorst (23)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rijnweg 14 in Delft.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Delft? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Schieoevers Noord te Delft. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Rijnweg 14 in Delft.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen