Kantoor - Huur

Munsterstraat 9 7418EV Deventer

Informatie aanvragen

625 per maand

Munsterstraat 9 7418EV Deventer
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Munsterstraat 9 in Deventer

Kantoor - Huur
75 m2 - 177 m2

 

Kantoorruimte in een natuurlijke omgeving

Dit opvallende gebouw ligt op een groenrijk terrein vlakbij de entree van kantorengebied Hanzepark. De aangeboden ruimte heeft een nette afwerk­ing. In het gebouw is ook nog 70 m² bedrijfsruimte beschikbaar.

Bereikbaarheid

Het gebouw ligt op enkele minuten van de A1. Op 10 minuten lopen ligt bushalte Zweedsestraat. Vanaf hier rijdt lijn 56 naar treinstation Deventer CS.

 
Pluspunten
  • Groenrijke omgeving
  • Fraaie afwerking
  • Flexibel en praktisch in te delen
  • Multifunctioneel

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
625 per maand
Totale oppervlakte:
177 m2
In units vanaf:
75 m2
Parkeerplaatsen:
5
Beschikbaar per:
05/13/2015
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Industrieterrein (62), Kloosterlanden (50), Singel (38), Verspreide huizen Twello-Zuid (28), Handelspark De Weteringen (15), Centrum (14), Hoornwerk (12), Raambuurt (10), Marswegkwartier (9), Schalkhaar (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Bergweide (65), Kloosterlanden (48), Handelspark De Wetering (15), De Mars (9), Engelenburg (4), Smeenkhof (2), Harfsen (1), Twello Zuid Zuid-West Fase 1 Van De 10 Ha= 5ha. (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Munsterstraat 9 in Deventer.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Deventer? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Kloosterlanden in de buurt Kloosterlanden te Deventer. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 177 m2 en ligt op Munsterstraat 9 in Deventer.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen