Winkel - Huur

Voorstraat 306 3311CW Dordrecht

Informatie aanvragen

€ 57500,- per jaar

Voorstraat 306 3311CW Dordrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Voorstraat 306 in Dordrecht

Winkel - Huur
478 m2

Winkelruimte van ca. 478 m2 met diverse mogelijkheden gelegen in het centrum van Dordrecht aan één van de langste winkelstraten van Nederland. De winkelruimte ligt direct tussen de winkelketens Zeeman en Wibra. De winkelruimte heeft een frontbreedte van maar liefst ca. 10 meter. Het centrum van Dordrecht is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Parkeergelegenheid is er genoeg door de aanwezigheid van voldoende parkeergarages.

Locatie:
Goede locatie in het centrum van Dordrecht naast de Zeeman en Wibra en in de directe nabijheid van de Big Bazar en Xenos. Tevens zijn er lokale ondernemers te vinden als Herenmode Alexander Roodfeld en zijn er diverse horeca ondernemers.

Indeling:
Ca. 478 m2 winkelruimte op de begane grond.

Bereikbaarheid:
Zowel goed bereikbaar met de auto als het openbaar vervoer. Het Centraal Station is op loopafstand.

Parkeren:
Parkeergelegenheid in het centrum van Dordrecht is goed door de aanwezigheid van diverse parkeergarages. De dichtstbijzijnde parkeergarage is gelegen aan de Visstraat op ca. 75 meter afstand.

Bestemming:
Detailhandel.

Oplevering:
Per direct.

Huurprijs:
€ 57.500,-- per jaar excl. BTW.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar.

Huurbetalingen:
Huur en BTW per kwartaal vooruit door middel van overboeking of automatische incasso.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage, worden opgemaakt.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Aanvaarding:
In overleg.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Informatie:
Q Makelaars Bedrijfshuisvesting BV
0180-610922 / 078-6320740
bog@qmakelaars.nl

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 57500,- per jaar
oppervlakte:
478 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (59), Ridderkerk-Centrum (22), Industriegebied Groote Lindt (21), Boogjes en omgeving (16), Winkelcentrum Walburg (14), Bleijenhoek (12), Kerkbuurt-Oost (12), Kraaihoek (12), Oostendam (8), Vriesenpolder (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Groote Lindt (12), Wilhelminahaven (dordrecht) (7), Nijverwaard (5), Donkersloot-Zuid (2), Ter Steeghe (2), Develpoort (1), Donkersloot-Noord (1), Molenvliet (papendrecht) (1), Slachthuisweg Stena (1), Weeskinderendijk (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Voorstraat 306 in Dordrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Dordrecht? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Boogjes en omgeving te Dordrecht. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 478 m2 en ligt op Voorstraat 306 in Dordrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen