Kantoor - Huur

Rooijakkersstraat 2 5652BB Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 85,- per m² / jaar

Rooijakkersstraat 2 5652BB Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Rooijakkersstraat 2 in Eindhoven

Kantoor - Huur
1686 m2

Beschrijving object: Volledig gerenoveerd bedrijfscomplex op De Hurk!
Locatie / Ligging: Het object is gelegen te midden van de Rooijakkersstraat op het bedrijventerrein “De Hurk” te Eindhoven. In de directe nabijheid zijn onder andere reeds gevestigd: Repairlab, Ergon Bedrijven, Anopanel, Parketgroothandel De Eik, Air Liquide, Lasaultec, Kolen Keramiek, NTS, VDL, ACA Automatisering en Philips. “De Hurk” is van oudsher het meest gewilde en meest bekende bedrijventerrein van de regio Eindhoven.
Bereikbaarheid per auto: Bedrijventerrein “De Hurk” is direct gelegen aan de op- en afritten van de Rijksweg A2 (Maastricht-Amsterdam) en tevens aan de ringweg Eindhoven. Van oudsher is “De Hurk” het meest bekende en meest gewilde bedrijventerrein in de regio Eindhoven. Recent is een nieuwe op- en afrit gerealiseerd aan de A2 ter hoogte van de Meerenakkerweg waardoor de bereikbaarheid nog verder is verbeterd.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Op beperkte loopafstand is een lijnverbinding aanwezig die vanaf het Centraal Station in Eindhoven naar Eindhoven Airport voert middels een “Hoogwaardig Openbaar Vervoersverbinding”. Een halte ervan bevindt zich op kleine 10 minuten loopafstand van het object aan de Noord-Brabantlaan. Eindhoven Airport is op ca 10 minuten rijden gelegen.
Kadastrale gegevens: Gemeente Strijp, Sectie D, Nummers 3354 en 3355, Totale grootte 21 are en 41 centiare (= 2.141 m²).
Onderscheidend: - volledig gerenoveerd;- uitstekende verhouding tussen het aantal m²’s bedrijfsruimte ten opzichte van het aantal m²’s kantoorruimte;- vrijstaande uitstraling (eigen identiteit).
Oppervlakten: 
  Bedrijfsruimte Kantoorruimte
Begane grond 1.326 m² 180 m²
1e verdieping - 180 m²
Totaal (v.v.o) 1.326 m² 360 m²

Parkeergelegenheid: Op eigen terrein: 8 parkeerplaatsen.
Postcode : 5652 BB.
Opleveringsniveau kantoorruimte: - gerenoveerd dak;- dames- en herentoilet;- kozijnen met isolatieglas;- binnen en buitenzonwering;- brandslanghaspels;- nieuwe alarminstallatie;- nieuwe cv-ketel;- systeemplafonds met TL-armaturen;- patchkast.
Opleveringsniveau bedrijfsruimte: - nieuwe monoliet afgewerkte betonvloer;- verwarming middels nieuwe gasheaters;- nieuwe elektra en lichtlijnen;- patchkast;- nieuwe overheaddeuren;- gerenoveerd dak en nieuwe lichtstraten;- separate toiletgroep
Opleveringsniveau buitenterrein: - buitenterrein geheel beklinkerd en verlicht;- terrein geheel omheind met een toegangspoort;- parkeerplaatsen gelabeld met naambordjes.
Glasvezel: Deze locatie heeft glasvezel!
Energielabel: A.
Datum beschikbaar: Per direct.
HUURCONDITIES
Jaarlijkse aanvangshuurprijs kantoorruimte : € 85,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Jaarlijkse aanvangshuurprijs bedrijfsruimte : € 42,50 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Jaarlijkse aanvangshuurprijs parkeren : € 350,00 per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.
Huurtermijn: Vijf jaren.
Verlengingstermijn: Vijf jaren.
Opzegtermijn: Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.
Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.
B.T.W. : Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.
Huurovereenkomst : R.O.Z.-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 85,- per m² / jaar
oppervlakte:
1.686 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Flight Forum (66), Binnenstad (63), Hurk (48), Buitengebied (45), Bergen (38), Fellenoord (38), Meerveldhoven (38), Verspreide huizen (37), Industrieterrein Ekkersrijt (13), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hurk (62), Eindhoven Airport (welschap A) (33), Flight Forum (32), Ekkersrijt (13), Breeven (21), Achtse Barrier (18), De Run 4000 (16), De Tempel / Vlokhoven (15), T Zand (12), Esp (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rooijakkersstraat 2 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein De Hurk in de buurt Hurk te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1686 m2 en ligt op Rooijakkersstraat 2 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen