Kantoor - Huur

Rooijakkersstraat 2 A 5652BB Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 85,- per jaar per m2

Rooijakkersstraat 2 A 5652BB Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Rooijakkersstraat 2 A in Eindhoven

Kantoor - Huur
360 m2

Algemeen

Het object is prominent gelegen op bedrijventerrein “De Hurk” te Eindhoven. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod van bedrijven; zowel solitaire kantoorgebruikers als ook groothandels-en productiebedrijven. In de directe omgeving zijn onder andere Copaco en VDL gevestigd. 

 

Bereikbaarheid

Het bedrijventerrein is zeer goed bereikbaar, aan de oostzijde via de rondweg van Eindhoven en aan de westzijde is het terrein direct gelegen aan de op- en afritten van de A2 (Amsterdam Maastricht), die een directe verbinding biedt met de A67 (Venlo-Antwerpen), de A58 (richting Tilburg-Breda) en de A50 (richting Nijmegen). Bushalte op loopafstand.

 

Parkeren

Op eigen terrein worden 8 parkeerplaatsen gehuurd, welke door verhuurder worden voorzien van naambordjes.

 

Vloeroppervlakte

Het totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt 360m² kantoorruimte in twee bouwlagen van ieder 180m2

 

Huurgegevens

Huurprijs: € 85,- per m2 per jaar. Voor de parkeerruimte geldt een huurprijs van € 350,- per jaar per plaats. De huurbetaling geschiedt per kwartaal vooruit. Alle genoemde prijzen in deze aanbieding zijn exclusief BTW. 

 

Huurtermijn

De huurtermijn bedraagt 5 jaar. Na het verstrijken van deze periode wordt deze overeenkomst vervolgens voortgezet voor aansluitende perioden van telkens 5 jaar. 

 

Opzegtermijn

Er wordt een opzegtermijn van 12 maanden voor het einde van de huurperiode in acht genomen. 

 

Huurindexering

De huurprijs wordt jaarlijks verhoogd, op basis van de wijziging van het maandprijsindex-cijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) reeks CPI- alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

 

Voorschot servicekosten

Voor bijkomende leveringen en diensten is een voorschot van € 27,-per m2 per jaar van toepassing. De servicekosten omvatten onder meer de levering van (stads)verwarming, gas, water en elektra, glasbewassing en schoonmaakkosten van de buitenzijde van het pand, onderhoud en keuring technische installaties, onderhoud en keuring liften, periodieke controle brandslanghaspels, onderhoud algemene ruimten en inzamelingskosten afval. 

 

Zekerheidstelling

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalfactuur. 

 

Opleveringsniveau

 • Gerenoveerd dak
 • Dames & herentoilet 
 • Kozijnen met isolatieglas
 • Buitenzonwering
 • Brandslanghaspels
 • Nieuwe alarminstallatie 
 • Nieuwe cv-ketel 
 • Systeemplafonds met TL armaturen

 

Buitenterrein 

 • Geheel beklinkerd en verlicht. 
 • Terrein geheel omheind met een toegangspoort 
 • Parkeerplaatsen gelabeld met naambordjes  

 

Overige condities

De huurovereenkomst wordt door verhuurder opgesteld op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ). 

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 85,- per jaar per m2
oppervlakte:
360 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Flight Forum (63), Binnenstad (60), Hurk (45), Buitengebied (37), Fellenoord (36), Meerveldhoven (36), Verspreide huizen (36), Bergen (34), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (30), Industrieterrein Ekkersrijt (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hurk (59), Eindhoven Airport (welschap A) (31), Flight Forum (31), Ekkersrijt (12), Breeven (19), Achtse Barrier (16), De Run 4000 (15), De Tempel / Vlokhoven (15), Kade (9), T Zand (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rooijakkersstraat 2 A in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein De Hurk in de buurt Hurk te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 360 m2 en ligt op Rooijakkersstraat 2 A in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen