Winkel - Huur

Stationsstraat 1A -3 5664AP Geldrop

Informatie aanvragen

€ 150,- per jaar per m2

Stationsstraat 1A -3 5664AP Geldrop
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Stationsstraat 1A -3 in Geldrop

Winkel - Huur
472 m2
Locatie
De betreffende nieuwbouw is goed bereikbaar en herkenbaar gesitueerd op de kop van de Stationsstraat, waar het gelegen is tussen de kerk aan de Heuvel en het Anna Ziekenhuis, direct nabij modehuis Ter Horst van Geel en restaurant De Zwaan. 

De commerciële units maken onderdeel uit van het woon-/winkelproject ‘Statie Haeghe’ dat zich op loopafstand van het kernwinkelgebied bevindt, waar onder andere gevestigd zijn Bruna, Shoeby Fashion, ICI Paris, Trekpleister, Bakker Bart et cetera.

Object
De commerciële ruimte meet in totaal circa 330 m² bvo, in nader overleg eventueel in twee units (vanaf 114 m²) te verkavelen en beide met entree aan de Stationsstraat.

Het nieuwbouwcomplex 'Statie Haege' beschikt tevens over een parkeergarage waar de gebruikers van de commerciële ruimte de beschikking hebben over magazijnruimte die in overleg kan worden opgedeeld in twee maal circa 33 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt als casco opgeleverd, inclusief:
- voorgevel met entreedeuren en houten kozijnen;
- een front van in totaal circa 39 meter;
- ruwe betonvloer, in overleg met verhuurder te voorzien van afgesmeerde cementdekvloer;
- steense wanden (behangklaar);
- aansluiting ten behoeve van pantry;
- afgedopte riolering ten behoeve van toilet;
- betonplaten plafond;
- nutsvoorzieningen tot aan de meterkast;
Aan de achterzijde van het winkelpand is een binnenplein gelegen die via een loopdeur te bereiken is en toegang biedt tot de parkeergarage.

Parkeren
Het woon-/winkelcomplex beschikt over een eigen parkeergarage ten behoeve van de bewoners en gebruikers van de commerciële ruimte. De huurders hebben de mogelijkheid om per 100 m² commerciële ruimte één parkeerplaats te huren. 

Voor het overige is aan de openbare weg gelegenheid om gratis te parkeren.

Diversen
De commerciële unit(s) op de begane grond van het nieuwbouwcomplex 'Statie Haege' dienen zich te conformeren aan de reglementen van de op te richten Vereniging van Eigenaars.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 150,- per jaar per m2
oppervlakte:
472 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (61), Binnenstad (48), Bergen (26), Winkelcentrum (22), Nuenen-Noord (18), Gildebuurt (13), Looiakkers (11), Hemelrijken (10), Lakerlopen (10), Bloemenplein (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kade (8), Hoogeind (3), Berkenbosch Pinkaert (duivendijk) (2), De Run 4000 (2), Rapenland (2), De Hurk (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Stationsstraat 1A -3 in Geldrop.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Geldrop? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Centrum te Geldrop. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 472 m2 en ligt op Stationsstraat 1A -3 in Geldrop.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen