Kantoor - Huur

Nieuwe Gracht 74 & 76 2011NJ Haarlem

Informatie aanvragen

€ 165,- per jaar per m2

Nieuwe Gracht 74 & 76 2011NJ Haarlem
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Nieuwe Gracht 74 & 76 in Haarlem

Kantoor - Huur
117 m2

Nieuwe Gracht 74 & 76

In dit karakteristieke en monumentale kantoorherenhuis in Haarlem, bieden wij twee volledig gerestaureerde kantoorruimtes met behoud van alle originele stijldetails aan. 

Het pand is gesitueerd aan de Nieuwe Gracht in het centrum van Haarlem en heeft een stijlvolle entree met lift en trappenhuis.

Deze zeer representatieve turn key kantoorruimtes zijn gelegen op de begane grond (unit 4) en op de 2e en 3e etage (units 8 en 10). Het gehele pand is onlangs volledig gerenoveerd. Vanuit de kantoorruimte kijkt u uit over de Nieuwe Gracht. De Nieuwe Gracht ligt dichtbij de oude binnenstad van Haarlem, winkels en horeca zijn ruimschoots in de nabijheid van de Nieuwe Gracht aanwezig.

Te huur
Unit 11 (3e verdieping)                                   circa 117 m²                   

Bereikbaarheid
De Nieuwe Gracht staat in directe verbinding met de N200 met aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Utrecht. Daarnaast bevindt zij zich op loopafstand van het Centraal Station en is ook uitstekend te bereiken met het overige openbaar vervoer.

Parkeren
Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren op het eigen, afgesloten, achtergelegen terrein. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 1.500,- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW. Daarnaast is het mogelijk om bij de parkeergarage aan het Stationsplein een midweek-maandabonnement te nemen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de Gemeente Haarlem. 

Opleveringsniveau
In de huidige staat derhalve voorzien van onder andere:

 • Hoge originele balken plafonds
 • Grote te openen ramen aan beide zijden
 • Originele schouwen
 • Luxe entree
 • Lift
 • Luxe stijlkamer
 • Intercominstallatie
 • Verlichtingsarmaturen
 • Pantry met vaatwasser en koelkast
 • Vloerbedekking**
 • Eigen luxe toilet *
 • Eigen interne trapverbinding*
 • Laminaatvloer *

* Deze zaken hebben betrekking op unit 8 en 10.
** Deze zaken hebben betrekking op unit 4.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 165,- per jaar per m2
oppervlakte:
117 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (146), Centrum (81), Stationsbuurt (65), Zuidzijdebuurt (29), Koninginnebuurt (29), Zijlweg-Oost (21), Hoofddorp-Noord (19), Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving (19), Slachthuisbuurt (18), Transvaalbuurt (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (140), Terrein(en) Zeehaven Ijmuiden Nv (29), Hoofddorp-Noord (16), Kagerweg (13), Sloterdijk Iii-Zuid (13), Stephensonstraat (12), Abp Lijnden (11), De Pijp (7), Cruquius-Zuid (7), Broekerwerf (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nieuwe Gracht 74 & 76 in Haarlem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Haarlem? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Stationsbuurt te Haarlem. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 117 m2 en ligt op Nieuwe Gracht 74 & 76 in Haarlem.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen