Kantoor - Huur

Haarlemmerstraatweg 11 1165MJ Halfweg

Informatie aanvragen

€ 165,- per jaar per m2

Haarlemmerstraatweg 11 1165MJ Halfweg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Haarlemmerstraatweg 11 in Halfweg

Kantoor - Huur
204 m2

Het Pakhuis

Het opvallende voormalige pakhuis, gelegen op zichtlocatie aan de Haarlemmerstraatweg 11, is geheel gerenoveerd met behoud van de industriële constructie maar met toevoeging van moderne technieken.

Met de sluiting van de suikerfabriek in Halfweg in 1992 kwam ongeveer 110.000 m² grondoppervlak vrij voor herbestemming; het terrein dat tegenwoordig luistert naar de naam SugarCity.
De kracht van het CSM-terrein ligt in zijn industriële erfgoed. De twee vijftig meter hoge suikersilo’s vormen daarvan de bakens, samen met de kalkoven. Het contrast in schaal tussen deze industriële gebouwen en de overige gebouwen in de omgeving is enorm.
.
NS Station Halfweg/Zwanenburg
Op 10 december 2012 is het NS-station Halfweg-Zwanenburg direct tegenover de silo's geopend. Hierdoor kan men binnen 10 minuten op zowel NS-station Haarlem Centraal als NS-station Amsterdam Centraal staan!Opleveringsniveau

De units worden in de huidige staat opgeleverd, derhalve voorzien van:
- Industriële look;
- Verwarming- en koelinstallatie;
- Moderne toiletunits;
- Pantry met koelkast en vaatwasser;
- Kabelgoten;
- Geïsoleerde voorzetwanden voor de voor- en zijgevel;
- 1 videofoon;
- Ontruimingsinstallatie / brandslanghaspels;
- Toegangssysteem.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 165,- per jaar per m2
oppervlakte:
204 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (227), Waarderpolder (146), Bedrijventerrein Sloterdijk (122), Museumkwartier (107), Willemspark (94), Westelijk Havengebied (91), Centrum (81), Burgwallen-Nieuwe Zijde (70), Stationsbuurt (65), Jordaan (61)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (140), Bedrijventerrein Schinkel (50), Sloterdijk I (34), Mercuriushaven (gemengd) (33), Alfadriehoek (gemengd) (25), Achtersluispolder (21), Sloterdijk Iii-Zuid (20), Cornelis Douwesterrein (19), Centrale Markthallen / Fca (16), Hoofddorp-Noord (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Haarlemmerstraatweg 11 in Halfweg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Halfweg? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Halfweg te Halfweg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 204 m2 en ligt op Haarlemmerstraatweg 11 in Halfweg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen