Kantoor - Huur

Haarlemmerstraatweg 7 1165MJ Halfweg

Informatie aanvragen

€ 145,- per jaar per m2

Haarlemmerstraatweg 7 1165MJ Halfweg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Haarlemmerstraatweg 7 in Halfweg

Kantoor - Huur
171 m2 - 1500 m2

Suikersilo's

Unieke kantoorruimtes te huur in een industriële en bruisende omgeving tussen Haarlem en Amsterdam. 

SuikerSilo's
De Suikersilo's waar vroeger het suiker werd opgeslagen zijn volledig omgebouwd tot moderne kantoor- en showruimtes. Het industriële en bruisende SugarCity terrein is niet alleen een uniek visitekaartje naar gasten en klanten toe, maar is ook inspirerend. 

 • Turn key kantoorruimtes
 • Duurzaam
 • Vanaf €120,- per m²
 • Parkeerterrein
 • Glasvezel internet 
 • Panoramisch uitzicht
 • Flexibele contracten mogelijk

Parkeren
De SuikerSilo's beschikken over een eigen parkeerterrein. De kosten van een parkeerplaats zijn € 750,00 per jaar, te vermeerderen met BTW. Klanten en relaties die op bezoek komen kunnen de auto gratis parkeren op de bezoekersparkeerplaatsen. 

Bereikbaarheid
De SuikerSilo's zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaarvervoer. SugarCIty bevindt zich direct aan de autoweg N200. Daarnaast ligt het NS station Halfweg-Zwanenburg pal voor de deur van SugarCity. De NS rijdt vier keer in het uur met een sprinter van en naar Haarlem en Amsterdam. Ook rijden er bussen. 

Opleveringsniveau
Kantoorunits worden turn key opgeleverd voorzien van:

 • verwarming- en koelinstallatie
 • warmte- en koudeopwekking d.m.v. grondwarmte (energiezuinig)
 • gemeenschappelijke toiletunits
 • videofoon
 • glazen liften
 • voldoende parkeergelegenheid
 • bezoekersplaatsen
 • ontruimingsinstallatie / brandslanghaspels
 • toegangssysteem.

Het SugarCity terrein
Het SugarCity terrein is vol op in beweging. Zo staat de Fabriek in het tekenen van evenementen, welke uitgebaat door SugarCity Events. Zal naar verwachting Amsterdam The Style Outlets openen in 2017 en is er gestart met de bouw van een supermarkt inclusief een bovenliggende parkeergarage.

Factory Outlet

De eerste fase van Amsterdam The Style Outlets zal, met een bruto verhuurbaar oppervlak van 19.000 vierkante meter, ruimte bieden aan circa 115 winkels en 1.450 parkeerplaatsen. Het outlectcentrum opent naar verwachting in 2017 zijn deuren onder de rook van Amsterdam. Duurzaamheid is een belangrijke factor in het ontwerp van het outletcentrum, dat gebouwd wordt op het voormalig industrieterrein SugarCity. 
 

Het kasteel

Aan de Haarlemmerstraatweg staat het oudste gebouw van het SugarCity terrein, namelijk: het Kasteel Swanenburg afkomstig uit 1645. Dit prachtige, opvallende rijskmonumentale pand ademt historie en betreft een stations- en zichtlocatie. Het Kasteel beschikt over drie verdiepingen en is ideaal als gebruik voor kantoor, bedrijfsruimte of showroom. 

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 145,- per jaar per m2
Totale oppervlakte:
1.500 m2
In units vanaf:
171 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (227), Waarderpolder (146), Bedrijventerrein Sloterdijk (122), Museumkwartier (107), Willemspark (94), Westelijk Havengebied (91), Centrum (81), Burgwallen-Nieuwe Zijde (77), Stationsbuurt (65), Jordaan (61)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (140), Bedrijventerrein Schinkel (50), Sloterdijk I (34), Mercuriushaven (gemengd) (33), Alfadriehoek (gemengd) (25), Achtersluispolder (21), Sloterdijk Iii-Zuid (20), Cornelis Douwesterrein (19), Centrale Markthallen / Fca (16), Hoofddorp-Noord (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Haarlemmerstraatweg 7 in Halfweg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Halfweg? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Halfweg te Halfweg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1500 m2 en ligt op Haarlemmerstraatweg 7 in Halfweg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen