Bedrijfsruimte - Huur

de Weerd 4 8141BT Heino

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

de Weerd 4 8141BT Heino
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op de Weerd 4 in Heino

Bedrijfsruimte - Huur
270 m2
Heeft u interesse in een op een prima locatie gelegen bedrijfsruimte in Heino? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn uiteraard graag bereid om ter plekke te bekijken wat deze locatie voor u kan bieden. Voor nu en in de toekomst. Deze bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van 270 m². Eventueel is er een mogelijkheid voor het gebruik van naastliggende grond. 
 
Bereikbaarheid
 
De locatie is goed bereikbaar via de N35 en bevindt zich op 10 km afstand van Zwolle. Per openbaar vervoer is het gebouw te bereiken door middel van buslijn 166 (halte Jonkman) en Station Heino.
 
Parkeren
 
Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein zelf, en eventueel in de nabije omgeving.
 
Voorzieningen
 
- Parkeermogelijkheden
- Kleine keuken met koelkast
- Toilet
- Openbaar vervoer
 
Nevenbestemming Kantoor

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
270 m2
Buurt:
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Marslanden-Zuid (220), Verspreide huizen buitengebied (31), Heino-Noord (11), Peperkamp en De Enk (7), Verspreide huizen Gerner-Welsum (6), Lemelerveld kern (3), Verspreide huizen Broekland II (2), Verspreide huizen Strenkhaar (2), Buitengebied Boerhaar (1), Dalfsen-Rondweg (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Marslanden (220), De Zegge 98 (23), Blankenfoort Ii (7), De Enk (7), Rondweg (5), Blankenfoort (4), Posthoornweg (3), Welsum (2), De Zegge Vi (1), Raalte Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van de Weerd 4 in Heino.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Heino? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein T Zeegsveld in de buurt Heino-West te Heino. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 270 m2 en ligt op de Weerd 4 in Heino.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen