Winkel - Huur - Helmond Markt 52

Markt 52 5701RL Helmond

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Markt 52 5701RL Helmond
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
in Helmond Markt 52 op Markt 52 in Helmond

Winkel - Huur
250 m2
Zeer gunstig gelegen op de Markt, direct nabij de grote parkeerplaats nette en representatieve winkel/kantoorruimte te huur. Naast de begane grond van 126 m2 en een verdieping van 126 m2 is er nog een zeer royale zolder beschikbaar. Zowel op de begane grond als op de verdieping is er een pantry, toilet, vloerbekleding, systeemwanden met verlichtingsarmaturen en zijn er onder andere kabelgoten t.b.v. telefonie en data. Het pand is per direct te aanvaarden en flexibele huurcondities zijn bespreekbaar.

Wat voor ligging heeft het object: het object is gelegen op een zicht locatie in een winkelcentrum.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
250 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (67), Deurne-Centrum (37), Nuenen-Noord (19), Gemert-Centrum (16), Verspreide huizen Beek en Donk (11), Binderen (6), Heipoort (6), Steenweg en omgeving (6), Bakel (5), Kroon (5)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoogeind (3), Beekerheide (2), Berkenbosch Pinkaert (duivendijk) (2), De Brakken (2), Zandstraat (gemeentelijk Bt) (2), Derpsestraat (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Markt 52 in Helmond.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Helmond? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Centrum te Helmond. Deze winkel met de naam “Helmond Markt 52 ” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 250 m2 en ligt op Markt 52 in Helmond.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen