Winkel - Huur

Graaf Willemlaan 87 3341cd Hendrik ido ambacht

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Graaf Willemlaan 87 3341cd Hendrik ido ambacht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Graaf Willemlaan 87 in Hendrik ido ambacht

Winkel - Huur
270 m2
Winkelruimte nabij centrum op zichtlocatie. 

Zichtlocatie aan de rand van het centrum. Direct naast Dierenspeciaalzaak Djairo's Nature en een binnenkort nieuw te vestigen kapperszaak.

in huidige staat

Verhuurder zal binnenkort starten met de uitvoering van een nieuw gevel plan.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
270 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (59), Groot-IJsselmonde (23), Ridderkerk-Centrum (22), Industriegebied Groote Lindt (21), Boogjes en omgeving (16), Winkelcentrum Walburg (14), Bleijenhoek (12), Kerkbuurt-Oost (12), Kortland-Noord (8), Kraaihoek (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Groote Lindt (12), Wilhelminahaven (dordrecht) (7), Nijverwaard (5), Stadionweg E.O. (3), Donkersloot-Zuid (2), Ter Steeghe (2), Develpoort (1), Donkersloot-Noord (1), Molenvliet (papendrecht) (1), Reijerwaard (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Graaf Willemlaan 87 in Hendrik ido ambacht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Hendrik ido ambacht? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Kruiswiel te Hendrik ido ambacht. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 270 m2 en ligt op Graaf Willemlaan 87 in Hendrik ido ambacht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen