Kantoor - Huur

Hazenweg 2- 7556BM Hengelo

Informatie aanvragen

€ 249,- per maand

Hazenweg 2- 7556BM Hengelo
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Hazenweg 2- in Hengelo

Kantoor - Huur
25 m2 - 1710 m2

Algemeen:
Te huur representatieve en multifunctionele kantoorruimte gelegen op een markante locatie aan de Hazenweg 2 te Hengelo. In Levels Building doet u inspiratie op en ontmoet u collega ondernemers, ook kunt u hier als vertegenwoordiger voor uw werkgever van buiten Twente uw uitvalsbasis kiezen. Op ieder gewenst moment kunt u hier flexibel werken en zaken doen.

Bestemmingsplan:
Kantoorbestemming.

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 1.710 m². Voor de meest actuele verhuurbare oppervlakten zie de plattegrondtekeningen in de bijlage. Kantoorkamers zijn al te huur vanaf 25 m².

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend/verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Voorzieningen:
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
• glasvezel aansluiting
• CV (gas) installatie met individueel regelbare radiatoren
• mechanische ventilatie met topkoeling
• elektrische installatie inclusief wand-/plintgoten met ruimte voor sterkstroom en data/telefoon
• representatieve entree met (onbemande) baliefunctie.
• lift
• zonwering op zuid-, west- en oostgevel in de vorm van handbediende verticale screens
• systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen (400 lux, beeldscherm vriendelijk)
• pantry per etage
• luxe afgewerkte sanitaire ruimten per etage
• systeemscheidingswanden
• vloerbedekking
• alarminstallatie
• De begane grond is geheel nieuw ingericht als business lounge en café.

Huurprijs:
Voor de actuele huurprijzen per ruimte zie de plattegrondtekeningen in de bijlage. Kantoorkamers zijn al te huur vanaf € 249,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn:
Flexibele huurtermijnen vanaf 1 (één) jaar.

Verlengingstermijn:
Flexibele verlengingstermijnen, nader te bepalen.

Opzegtermijn:
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% BTW-norm zal er een BTW-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is gelegen op kantorenpark “Westermaat” te Hengelo, dat direct is gelegen aan de snelweg A1 en derhalve uitstekend bereikbaar. In de directe nabijheid ligt de HOV-lijn.

Omgevingsfactoren:
Strategisch en direct gelegen aan de A1 en goed bereikbaar voor iedereen. Een toplocatie die wordt ingericht op basis van hoge kwaliteitseisen. Dat is Businesspark Westermaat in Hengelo. Het Businesspark is reeds volledig ingericht met alle infrastructuur, bosschages en waterpartijen. De groene omgeving en de hoogwaardige gebouwen vormen één geheel.

Locatieaanduiding:
Het object is gelegen aan de afslag van de A1 op het kantorenpark Westermaat Noord nabij het motel, restaurant en congrescentrum Van der Valk en de studio’s van Radio Oost. De landschappelijke kwaliteit van de omgeving met bestaande houtwallen en boombestanden vormt een prima decor voor de stijlvolle architectuur en representatieve uitstraling van het kantoorpand.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden. Het riante parkeerterrein dat naast het object is gelegen biedt ruimte aan meer dan 40 auto’s.

Aanvaarding in overleg.

 

Contact

BedrijfsnaamSnelder Zijlstra Makelaars
VestigingBedrijfsmakelaars
ContactpersoonRaymond Wolbers
E-mailadresr.wolbers@snelderzijlstra.nl
Telefoonnummer053 - 485 22 44

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 249,- per maand
Totale oppervlakte:
1.710 m2
In units vanaf:
25 m2
Parkeerplaatsen:
40
Bouwjaar:
2000
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Broeierd (62), Bedrijvenpark Westermaat-Zuidoost (33), Verspreide huizen wijk 19 (22), Woolde (17), Borne Centrum (19), Eekte-Hazewinkel (19), Binnenstad-Oost (15), Bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid I (9), Industrie- en havengebied (17), Tichelwerk (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Westermaat Noord I (33), Twentepoort (25), Havengebied (19), Twentekanaal Zuid (9), Hazewinkel Noordwest (10), Marssteden (8), Hazewinkel Zuidwest (7), Twentekanaal Noord (3), Westermaat Noord Ii (4), Westermaat Zuid (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hazenweg 2- in Hengelo.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Hengelo? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Westermaat Noord I in de buurt Bedrijvenpark Westermaat-Zuidoost te Hengelo. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1710 m2 en ligt op Hazenweg 2- in Hengelo.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen