Kantoor - Huur & koop

Spaarpot 2 5667KX Geldrop

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Spaarpot 2 5667KX Geldrop
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur & koop aangeboden
op Spaarpot 2 in Geldrop

Kantoor - Huur & koop
1031 m2 - 4236 m2

Locatie :
Aan de doorgaande weg, aan de rotonde, als entree van het industrieterrein van en naar Nuenen ligt de bedrijfslocatie van Timmerfabriek Getim, direkt tegenover het sportcomplex Geldrop Banen. De bestaande opstallen op onderhavig te ontwikkelen perceel zullen op korte termijn worden gesloopt. Daarna kan er een ontwikkeling op maat van een bedrijfs- gebouw plaatsvinden. Als voorbeeld, uitsluitend bedoeld een idee van de mogelijkheden te geven, zijn drie modellen in deze brochure uitgewerkt met showroom, bedrijfsruimte en kantoren. De uiteindelijke ontwikkeling is geheel te realiseren op basis van de wensen van de toekomstige gebruiker(s). Het bedrijventerrein kenmerkt zich met name door de industriële bedrijven die zich hier hebben gevestigd. In de direkte omgeving bevinden zich onder andere Pomaz, Van Gansewinkel, Interbrew, Eurogard, Kverneland, Tiger Products, ENVO installatietechniek en DTP Kunststofbewerking. Het bedrijventerrein grenst aan de voetbalvelden Braakhuizen en VV Geldrop. Huidige bebouwing

Bereikbaarheid :
Dit bedrijventerrein is gelegen aan de doorgaande weg van en naar Nuenen. Op ca. 5 minuten afstand zijn de op- en afritten van de A270 (Eindhoven-Helmond) en de A67 (Eindhoven - Venlo)
gelegen.

Kadastrale gegevens :
Gemeente Geldrop, Sektie H, Nummers 101 en 103, Grootte 42 are en 36 centiare.

Bestemming :
- Bedrijfsruimte, productie, distributie, kantoren en showroom.
- Bebouwingspercentage maximaal 80%.
- Bebouwingshoogte: 12 meter. 

Parkeren :
Op eigen terrein.

Opleveringsniveau :
In overleg tussen partijen te bepalen.

Oplevering :
In overleg.

HUURGEGEVENS

Aanvangshuurprijs :
Nader overeen te komen (afhankelijk van afmeting van het te ontwikkelen gebouw en opleveringsniveau)

Huurtermijn :
Tien jaren.

Verlengingstermijn :
Vijf jaren.

Opzegtermijn :
Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling :
Bankgarantie; ter grootte van zes maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling :
Per kwartaal vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W. :
Indien huurder niet aan het ”90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële
nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract :
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

KOOPGEGEVENS

Koopsom :
Nader overeen te komen (afhankelijk van afmeting van het te ontwikkelen gebouw en opleveringsniveau)

Notaris :
Door koper nader te bepalen.

Zekerheidsstelling :
10 % van de koopsom inclusief B.T.W., te overhandigen bij de ondertekening van de koopovereenkomst.

B.T.W. :
Er zal worden geopteerd voor met een B.T.W.-belaste verkoop.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging :
Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V.
Makelaar : Folkert Franssen
Beemdstraat 48 ( De Hurk 8742)
5652 AB Eindhoven
Postbus 7055
5605 JB Eindhoven
Tel. 040 - 250 70 60
Fax 040 - 250 70 65
e-mail info@bossers-fitters.nl
website www.bossers-fitters.nl
www.bedrijfshuisvesting.nl

Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandelen. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
4.236 m2
In units vanaf:
1.031 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Binnenstad (63), Hurk (48), Fellenoord (38), Verspreide huizen (37), Bergen (35), Schooten (35), Industrieterrein Ekkersrijt (11), Centrum (14), Nuenen-Noord (18), Achtse Barrier-Gunterslaer (16)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: De Hurk (62), Ekkersrijt (11), Achtse Barrier (16), De Tempel / Vlokhoven (15), Bp Schooten (11), Esp (9), Hoogeind (9), Kade (9), Diepenvoorde (8), Voldijn 1971 (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Spaarpot 2 in Geldrop.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Geldrop? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Spaarpot in de buurt Braakhuizen-Noord te Geldrop. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 4236 m2 en ligt op Spaarpot 2 in Geldrop.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen