Bedrijfsruimte - Huur

Ceresweg 46 G 8938BG Leeuwarden

Informatie aanvragen

€ 795,- per maand

Ceresweg 46 G 8938BG Leeuwarden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Ceresweg 46 G in Leeuwarden

Bedrijfsruimte - Huur
133 m2
Op het bedrijventerrein de Hemrik aan OPEN VAARWATER ligt deze nette bedrijfsunit van 133 m² groot. De bedrijfsunit is zeer geschikt voor WATERSPORT gebonden bedrijven. Er is een verdiepingsvloer van circa 90 m² aanwezig.

Oplevering
- betonvloer met coating
- 1 meterkast voor elektra (230V en 380V) water en gas
- toilet en wasbak
- tl-verlichting (wand- plafondverlichting),
- twee overheaddeuren waarvan 1 overheaddeur aan straatzijde (handbediend) en 1 overheaddeur aan waterzijde (elektrisch bediend),
- loopdeuren naast de overheaddeuren.

Het gehele complex is gelegen aan open vaarwater (Woudmansdiep) met aansluitingen op het Van Harinxmakanaal. Er is voor gebruiker een recht van overpad aan de achterzijde van het terrein. Tevens kan er van de kade gebruik gemaakt worden voor tewaterlating van boten. Huurder is voor het recht van overpad een jaarlijkse vergoeding verschuldigd van € 250,00 excl btw.

Algemeen
- aan open vaarwater
- gebruik maken van kade om boten te water te laten
- eigen terrein aan de straatzijde
- twee zijden overheaddeuren

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 795,- per maand
oppervlakte:
133 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hemrik (73), Zwette-Schenkenschans (34), Burgum (12), Businesspark Leeuwarden (8), Wielenp�lle (6), Sumar (5), Newton (4), Valeriuskwartier (4), Verspreide huizen Burgum (3), Verspreide huizen Marssum (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hemrik (72), Leeuwarden West (35), Bedrijventerrein Noord (8), Business Park (8), Ouddeelstraat E.O. (6), Bedrijventerrein Zuid (5), Newtonpark Ii (4), Elingsloane (3), Marsum (3), Vrijheidsplein (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ceresweg 46 G in Leeuwarden.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Leeuwarden? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Hemrik in de buurt Hemrik te Leeuwarden. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 133 m2 en ligt op Ceresweg 46 G in Leeuwarden.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen