Kantoor - Huur

Emmaweg 2 3603AM Maarssen

Informatie aanvragen

€ 575,- per maand

Emmaweg 2 3603AM Maarssen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Emmaweg 2 in Maarssen

Kantoor - Huur
30 m2
In het kantoorpand Emmaweg 2 in Maarssen is per direct 1 kamer beschikbaar op de 1e verdieping met een oppervlak van 30 m2. Het uitzicht is op de Kerkweg en de Emmaweg. De ruimte is onlangs gerenoveerd en ziet er zeer professioneel uit. Het hoekbalcon kan exclusief gebruikt worden. De beste plek om de vrijmarkt op Koningsdag te overzien.
 
Huurprijs per jaar 6.900,00 Euro (per maand 575,00 Euro) exclusief BTW en servicekosten. 
 
De servicekosten worden op basis van nacalculatie vastgesteld. Onder de servicekosten vallen energie, water, onderhoud verwarming, huurdersdeel OZB, afhalen afval, schoonmaak van algemene ruimten zoals gang, hal, toiletten en keuken, inrichting hiervan en algemene benodigdheden voor toilet en keuken. Op dit moment bedraagt het voorschot voor servicekosten 4,00 euro ex BTW per m2 per maand. Dat is op jaarbasis 48,00 euro ex BTW per m2. 
 
Link naar uw website* www.kerkweg.com
Link naar brochure* http://ow.ly/npgt3043id1
* kopieer de link en plak deze in uw browser
 
Door het gehele pand loopt een uitgebreide netwerkbekabeling met een groot aantal contactdozen. De leidingen kunnen naar eigen inzicht voor telefoon- of netwerkverkeer ingericht worden. Elke huurder draagt zelf zorg voor telefoon- en internetabonnementen.
 
De huurcontracten worden afgesloten voor een periode van 12 maanden.
 
Bouwjaar  1906
Status van de bouw Bestaande bouw
Parkeren Gratis in de omgeving
Voor welke doelgroep geschikt? ZZP-ers
Zakelijke dienstverlening
Gebouw faciliteiten 24/7 toegang
WiFi netwerk
Kantoor kenmerken Gemeubileerde werkplek met buro en stoel
Bedrijfsverzamelgebouw / multi-tenant
Uiterlijk gebouw Monumentaal / villa
Ligging gebouw Zichtlocatie
Energielabel G-label

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 575,- per maand
oppervlakte:
30 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiten Wittevrouwen (88), Bedrijventerrein Lageweide (82), Bedrijvengebied Papendorp (65), Domplein (47), Bedrijvengebied Oudenrijn (31), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (29), Rijnsweerd (29), Bedrijvengebied Kanaleneiland (27), Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving (22), Oudwijk (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (82), Papendorp / Nieuwerijn (42), Oudenrijn (29), Nieuw Overvecht (19), Larenstein (12), Breukelerwaard (9), De Wetering (10), Kanaleneiland Merwede (9), De Putkop (7), Cartesiusweg / Pegus / D.E. (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Emmaweg 2 in Maarssen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Maarssen? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Maarssen te Maarssen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 30 m2 en ligt op Emmaweg 2 in Maarssen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen