Kantoor - Huur

Raadhuisstraat 1 9321BA Peize

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Raadhuisstraat 1 9321BA Peize
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Raadhuisstraat 1 in Peize

Kantoor - Huur
350 m2
Het OUDE RAADHUIS, midden in het stadshart van Peize is te koop of te huur! Dit karakteristieke en markante pand is laatst in gebruik geweest als kantoor maar de eigenaar is ook bereidt na te denken over transformatie van het pand ten behoeve van wonen of zorg.
Het pand beschikt deels nog over karakteristieke kenmerken waaronder een bijzonder balkenplafond, deels tegelvloer en deels vloerbedekking.
Het pand wordt verder opgeleverd onder andere voorzien van scheidingswanden, royale en luxe keuken, toiletten en kabelgoten voorzien van data en elektra aansluitingen.
Met de auto is het Oude Raadhuis eenvoudig te bereiken middels de autosnelweg A7 en de N386.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
350 m2
Parkeerkosten:
geatis
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad-Zuid (56), Corpus Den Hoorn-Zuid (29), Industriebuurt (27), Schildersbuurt (23), Stadscentrum (22), Laanhuizen (21), Binnenstad-Noord (19), Roden (19), Oosterpoortbuurt (18), Haren (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Winschoterdiep / Eemskanaal (24), Bitseveld 2 (15), Hoendiep (10), Kranenburg (10), Leeksterveld (10), Leeksterhout (9), Industriepark (6), Peizerweg / Suikerunie (5), Bitseveld 1 (4), Diepswal (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Raadhuisstraat 1 in Peize.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Peize? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Peize te Peize. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 350 m2 en ligt op Raadhuisstraat 1 in Peize.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen