Kantoor - Huur

Corkstraat 46 3047AC Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 125,- per m² / jaar

Corkstraat 46 3047AC Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Corkstraat 46 in Rotterdam

Kantoor - Huur
735 m2

Full-service kantooruimte op de bovenste etage beschikbaar in het goed verzorgde Business Center gelegen op het Bedrijventerrein Noord-West, nabij Rotterdam The Hague Airport. U treft hier de ideale huisvesting voor uw onderneming, met vele aanvullende services zoals receptioniste, telefoonservice, en vergadermogelijkheden. Deze etage is bij uitstek geschikt voor het huisvesten van bedrijven met een omvang van 10 tot 50 medewerkers.

Mogelijkheden genoeg bij Facility Point Group, de kantoorruimte en de condities worden afgestemd op uw behoefte. Voor welke optie u ook kiest, u krijgt altijd de standaard flexibiliteit en de uitstekende service van de Facility Point Group.

Het ´turn-key´ of “kaal” huren van deze kantoorruimte is bespreekbaar.

Ligging:
Het Business Center is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoeren en biedt uitstekende parkeermogelijkheden. Rotterdam The Hague Airport is binnen enkele minuten bereikbaar welke beschikt over een hotel- en horecavoorzieningen. Uitstekende ligging nabij op- en afritten van de rijksweg A-13 (Rotterdam/Den Haag) en A20 (Rotterdam/Gouda/Utrecht).

Bereikbaarheid:
Auto
Vanaf de A13 afslag (afrit 11 Berkel en Rodenrijs) is de kantoorruimte zeer goed te bereiken
Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. De kantoorruimte is zeer goed te bereiken met buslijn 42 richting Bedrijventerrein Noord-West vanaf station Marconiplein.

Parkeren:
Het Business Center beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid op de eigen terrein en op het achtergelegen parkeerdek.

Oppervlakte:
Ca. 735 m2 totaal (kantoren in een divers aantal m2 te huur)

Wijze van oplevering:
De wijze van oplevering is in overleg, des gewenst kan tegen betaling de diverse service elementen worden toegevoegd.

Voorschot servicekosten:
Nader te bepalen in samenspraak met verhuurder.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met BTW

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief BTW dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar doch flexibele voorwaarden zijn bespreekbaar.

Aanvaarding:
Per direct

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan de Corkstraat 46, 3047 AC te Rotterdam.

De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 125,- per m² / jaar
oppervlakte:
735 m2
Bouwjaar:
1990
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (172), Nieuwe Werk (122), Cool (72), Oude Westen (49), Kralingen-Oost (45), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (32), Hoogvliet-Noord (30), Rivium 1e straat (28), Spaanse Polder (28), Struisenburg (30)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (33), Rotterdam Noordwest (32), Spaanse Polder (28), Delftechpark (22), Gadering (hoogvliet) (18), Weg En Land (18), Vijfsluizen (17), Tanthof Oost (16), Berkelse Poort (14), Graveland, 's- (13)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Corkstraat 46 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Rotterdam Noordwest te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 735 m2 en ligt op Corkstraat 46 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen