Winkel - Huur

Hillelaan 29 3072JD Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 150,- per m² / jaar

Hillelaan 29 3072JD Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Hillelaan 29 in Rotterdam

Winkel - Huur
113 m2

Hillelaan 29

Algemene omschrijving
Wilt u ondernemen in een gebied in opkomst? Deze brede bedrijfsruimte kunt u inrichten als winkelruimte. De ramen over de gehele breedte laten veel licht binnen.

Omgeving/wijkinformatie
De Hillelaan ligt in een woongebied aan de rand van de winkeldriehoek Afrikaanderwijk. In dit winkelgebied zijn er winkels voor de dagelijkse levensbehoeften en volop speciaalzaken. Elke woensdag en zaterdag is er op het Afrikaanderplein een grote markt waar meer dan 300 kooplieden de meest kleurrijke producten aanbieden.

Ondernemen aan de Hillelaan betekent ondernemen op een van de meest vernieuwende plekken van Zuid. De komende jaren maakt deze wijk een flinke transformatie door dankzij de bouw van onder meer scholen, woningen, sportmogelijkheden en een andere branchering van de markt. Zo wordt Afrikaanderwijk ‘The Nieuwste Wijk in Town’. Kijk op Nieuwzuid.nl voor alle ontwikkelingen.

Bereikbaarheid
Hier onderneemt u in de directe nabijheid van de Kop van Zuid en vlakbij het centrum van Rotterdam. De metro, tram en bus stoppen op loopafstand. Metrostation Rijnhaven heeft in noordelijke richting een rechtstreekse verbinding met Rotterdam Centraal Station en in zuidelijke richting een rechtstreekse verbinding met Hoogvliet en Spijkenisse. Via de ring Rotterdam (A15 en A16) is deze locatie ook zeer goed bereikbaar. In de directe omgeving geldt betaald parkeren.

Kenmerken en voorzieningen
Wij leveren de bedrijfsruimte casco op. In overleg kunnen we met u een ander opleveringsniveau overeenkomen.

Branchering
In de buurt is er onder meer een café, een Arabisch restaurant en RAAF (Rotterdam Art Adventure Food – raafrotterdam.nl). De gemeente geeft voor Afrikaanderwijk geen nieuwe horecavergunningen af.

Wat maakt dit object interessant voor potentiele huurders?
Brede, lichte winkel- of horecaruimte in ‘The Nieuwste Wijk in Town’.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 150,- per m² / jaar
oppervlakte:
113 m2
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadsdriehoek (94), Buurt 00 (61), Cool (55), Oude Noorden (44), Centrum (35), Hillegersberg-Noord (32), Kralingen-West (27), Rubroek (27), Zuidplein (27), Zuidwijk (26)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoofdweg-Noord (7), Stadionweg E.O. (3), Donkersloot-Zuid (2), Berkelse Poort (1), Ceintuurbaan (1), De Bosschen (1), Donkersloot-Noord (1), Hoofdweg-Zuid (1), Reijerwaard (1), Slachthuisweg Stena (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hillelaan 29 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Afrikaanderwijk te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 113 m2 en ligt op Hillelaan 29 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen