Kantoor - Huur

Laan op Zuid 149 3072DB Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 625,- per maand

Laan op Zuid 149 3072DB Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Laan op Zuid 149 in Rotterdam

Kantoor - Huur
38 m2

Locatiegegevens:
De Kop van Zuid, aan de voet van de Erasmusbrug, ligt vlak onder het centrum van Rotterdam. Dit voormalige havengebied heeft zich het afgelopen decennium ontwikkeld tot een populaire plek om te wonen, werken en recreëren.

Bereikbaarheid:
Deze locatie is zowel met eigen als met het openbaar vervoer uitstekend te noemen. Bus en metrohaltes zijn voor de deur gelegen.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimten in Cité worden turnkey opgeleverd.
De kantoorruimtes zijn v.v. een systeemplafond, toilet, pantry, glasvezelbekabeling, koeling, vloerverwarming, hang- en sluitwerk voorzien van politiekeurmerk Veilig Wonen, belinstallatie, postbus in de entreehal en vloerbedekking.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg (betaald). Eventueel is het mogelijk om parkeervergunningen voor de openbare weg aan te vragen bij het Parkeerbedrijf Rotterdam.

Oppervlakte:
Ca. 38 m² gelegen op de 1e verdieping aan de voorzijde.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 625,00 per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
De servicekosten voor deze ruimte bedragen € 92,50 exclusief btw per maand tbv de navolgende leveringen en diensten:
elektriciteitsverbruik, verwarming, koeling en water (individuele meters)gemeenschappelijke nutsvoorzieningen, inventaris en stoffering van de gemeenschappelijke ruimten, administratiekosten, de schoonmaak en glasbewassing van gemeenschappelijke ruimten.    

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is met zorg samen gesteld, is geheel vrijblijvend en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde tenzij nadrukkelijk anders vermeld.      

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 625,- per maand
oppervlakte:
38 m2
Aantal bouwlagen:
1
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (160), Nieuwe Werk (113), Cool (66), Donkersloot (48), Kralingen-Oost (44), Oude Westen (44), Rivium 1e straat (29), BT Bijdorp (29), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (29), BT Vaanpark 2 (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (41), Vaanpark (35), Hoofdweg-Noord (27), Bijdorp (29), Rotterdam Noordwest (29), Spaanse Polder (26), Donkersloot-Noord (22), Donkersloot-Zuid (20), Fascinatio (17), Barendrecht-Oost (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Laan op Zuid 149 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Kop van Zuid-Entrepot te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 38 m2 en ligt op Laan op Zuid 149 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen