Winkel - Huur

Paul Krugerstraat 93 3072GD Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 135,- per m² / jaar

Paul Krugerstraat 93 3072GD Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Paul Krugerstraat 93 in Rotterdam

Winkel - Huur
70 m2

Paul Krugerstraat 93 B

Omgeving/wijkinformatie 
De Paul Krugerstraat is onderdeel van de Winkeldriehoek Afrikaanderwijk. In dit winkelgebied zijn er winkels voor de dagelijkse levensbehoeften en volop speciaalzaken. Elke woensdag en zaterdag is er op het Afrikaanderplein een grote markt waar meer dan 300 kooplieden de meest kleurrijke producten aanbieden.

Ondernemen aan de Paul Krugerstraat betekent ondernemen op een van de meest vernieuwende plekken van Zuid. De komende jaren maakt deze wijk een flinke transformatie door dankzij de bouw van onder meer scholen, woningen, sportmogelijkheden en een andere branchering van de markt. Zo wordt Afrikaanderwijk ‘The Nieuwste Wijk in Town’. Kijk op Nieuwzuid.nl voor alle ontwikkelingen.

Bereikbaarheid
Betaald parkeren in de directe omgeving. De metrostations Rijnhaven en Maashaven zijn op loopafstand gelegen. Ook met bus en tram is de straat gemakkelijk te bereiken.

Kenmerken en voorzieningen
Wij leveren de bedrijfsruimte casco op. In overleg kunnen we met u een ander opleveringsniveau overeenkomen.

Branchering
Diverse buurtwinkels en horecaondernemingen zorgen voor een mooie mix van dagelijkse boodschappen, food en creatieve industrie. In het gebied wordt gewerkt met een gericht brancheringsplan. Hiervoor dient u een ondernemingsplan aan te leveren. N.B.: de gemeente Rotterdam geeft voor Afrikaanderwijk géén nieuwe horecavergunningen af.

 

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 135,- per m² / jaar
oppervlakte:
70 m2
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadsdriehoek (92), Buurt 00 (56), Cool (52), Oude Noorden (37), Centrum (34), Hillegersberg-Noord (30), Kralingen-West (28), Rubroek (27), Zuidplein (26), Hillesluis (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoofdweg-Noord (7), Stadionweg E.O. (3), Donkersloot-Zuid (2), Ceintuurbaan (1), De Bosschen (1), Donkersloot-Noord (1), Hoofdweg-Zuid (1), Reijerwaard (1), Slachthuisweg Stena (1), Vaanpark (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Paul Krugerstraat 93 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Afrikaanderwijk te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 70 m2 en ligt op Paul Krugerstraat 93 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen