Winkel - Huur

Polderlaan 19 3074MA Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 825,- per maand

Polderlaan 19 3074MA Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Polderlaan 19 in Rotterdam

Winkel - Huur
113 m2

Locatiegegevens:
De winkel is gelegen aan de Polderlaan, in directe nabijheid van Boulevard Zuid, Randweg en Beijerlandselaan. De bereikbaarheid per auto is goed en er is voldoende parkeergelegenheid (betaald) aanwezig. Ook is in de directe omgeving openbaar vervoer aanwezig (Bus, tram en treinstation Zuid) Binnen 10 minuten kun je in hartje centrum staan. Winkels, scholen zijn ook op korte afstand aanwezigSociale voorzieningen als het Luxor theater, restaurants, bioscoop en de Martkhal zijn binnen handbereik.

Parkeren:
De bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer is goed, in de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig.

Oppervlakte:
Ca. 61 m² gelegen op de begane grond alsmede ca. 52 m² kelderruimte.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt €825,00 per maand exclusief BTW

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt als casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd, doch is standaard voorzien van:
- Basis elektravoorziening t/m de meterkast:
- afgewerkte wanden en plafonds;
- Toilet;
- Keukenblok.
Voor de in het gehuurde aanwezige overige voorzieningen - welke niet tot het gehuurde/casco behoren - heeft verhuurder derhalve geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Bankgarantie/ Waarborgsom:
Ter grootte van drie maanden huur, de eventuele servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.  

Huurindexering:
Jaarlijks per 1 juli.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is met zorg samen gesteld, is geheel vrijblijvend en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde tenzij nadrukkelijk anders vermeld.  

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 825,- per maand
oppervlakte:
113 m2
Aantal bouwlagen:
2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadsdriehoek (92), Buurt 00 (56), Cool (52), Oude Noorden (37), Centrum (34), Hillegersberg-Noord (30), Kralingen-West (28), Rubroek (27), Zuidplein (26), Hillesluis (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoofdweg-Noord (7), Stadionweg E.O. (3), Donkersloot-Zuid (2), Ceintuurbaan (1), De Bosschen (1), Donkersloot-Noord (1), Hoofdweg-Zuid (1), Reijerwaard (1), Slachthuisweg Stena (1), Vaanpark (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Polderlaan 19 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Hillesluis te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 113 m2 en ligt op Polderlaan 19 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen