Kantoor - Huur

Bezuidenhoutseweg 72 2594AW 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

6.042 per maand

Bezuidenhoutseweg 72 2594AW 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Bezuidenhoutseweg 72 in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
500 m2 - 1919 m2
 

Deze kantoorruimte richten wij samen met u opnieuw in!

Kantoorruimte dichtbij het centrum en zo in het groen! De achterzijde kijkt uit over het Haagse Bos terwijl de stedelijke faciliteiten, onder andere New Babylon, heel dichtbij zijn. We hebben het oude interieur er alvast uitgehaald om ruimte te maken voor een geheel nieuwe inrichting. Bovenstaand alvast wat impressies hoe het zou kunnen worden. We gaan hier graag samen met de toekomstige gebruikers van dit gebouw mee aan de slag!

UNICEF Nederland gaat eind van het jaar verhuizen naar Queens House. Met UNICEF als nieuwe buur wordt Queens House een levendige plek waar mensen graag naar toe gaan en organisaties succesvol kunnen zijn. Het plan is om van Queens House het clubhuis voor NGO’s te maken. Unicef is de zevende NGO die Merin huisvest. Merin ging eerder al samenwerkingen aan met War Child, AMREF Flying Doctors, Leger des Heils, Nationaal Ouderen Fonds, Eye Care Foundation en de Speelgoedbank. Deze samenwerkingen bestaan uit onder andere uit financiële ondersteuning, investeringen en sponsoracties.

Bereikbaarheid

Voor automobilisten is er een directe aansluiting op het rijkswegnet via de Utrechtse Baan naar het knooppunt Prins Clausplein. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend: Centraal Station ligt op enkele minuten loopafstand.

 
Pluspunten
  • Groen in een stedelijk omgeving
  • Bereikbaarheid OV

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
6.042 per maand
Totale oppervlakte:
1.919 m2
In units vanaf:
500 m2
Parkeerplaatsen:
44
Beschikbaar per:
05/26/2015
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (74), Archipelbuurt (44), Plaspoelpolder (51), Willemspark (32), Zeeheldenkwartier (29), Bezuidenhout-Midden (32), Hoornwijck (29), Statenkwartier (25), Vissershaven (25), Uilebomen (25)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (44), Scheveningse 1e, 2e Haven (23), Hoornwijck (rijswijk) (20), Wateringse Veld (26), Forepark (14), Zwethove (18), Binckhorst (9), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Zichtenburg (5), Dobbewijk (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bezuidenhoutseweg 72 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Haagse Bos te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1919 m2 en ligt op Bezuidenhoutseweg 72 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen