Kantoor - Huur

Waldorpstraat 17 -open 2521CA 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 150,- per maand

Waldorpstraat 17 -open 2521CA 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Waldorpstraat 17 -open in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
5 m2 - 10 m2

Kantoorruimte FlexOffiZ Den Haag

FlexOffiZ Den Haag (Waldorpstraat 17) biedt je de mogelijkheid om een open werkplek te creëren in het bruisende, multifunctionele gebouw The Globe pal naast het station Den Haag Holland Spoor. Naast professionals die zelfstandige kantoorruimtes per werkplek huren is het gebouw uniek vanwege het ‘avontuurlijke’ winkelcentrum wat er gevestigd is. Een combinatie van winkels, een sportschool en activiteiten met o.a. Nederlands enige indoor ijsklimmuur van 12 meter hoog!

Ook is het mogelijk om in FlexOffiZ Den Haag een kantoorruimte te huren in een eigen afgesloten kantoorunit. Bekijk de mogelijkheden om een eigen kantoorruimte te huren in Den Haag.
 

Voorzieningen

  • 24/7 open
  • openbaar vervoer
  • parkeermogelijkheden
  • vergaderruimte
  • wifi

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 150,- per maand
Totale oppervlakte:
10 m2
In units vanaf:
5 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (76), Archipelbuurt (44), Plaspoelpolder (52), Willemspark (32), Zeeheldenkwartier (29), Bezuidenhout-Midden (32), Hoornwijck (29), Statenkwartier (25), Vissershaven (25), De Rivieren (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (45), Scheveningse 1e, 2e Haven (23), Hoornwijck (rijswijk) (20), Wateringse Veld (26), Forepark (14), Delftechpark (22), Binckhorst (9), Zwethove (18), Tanthof Oost (16), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Waldorpstraat 17 -open in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Huygenspark te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 10 m2 en ligt op Waldorpstraat 17 -open in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen