Kantoor - Huur

Savannahweg 50 3542AW Utrecht

Informatie aanvragen

€ 250,- per maand

Savannahweg 50 3542AW Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Savannahweg 50 in Utrecht

Kantoor - Huur
15 m2 - 200 m2

Verschillende kantoorunits beschikbaar in dit multifunctionele kantoorpand gelegen op bedrijventerrein de “ Lage Weide “ in Utrecht. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door haar perfecte bereikbaarheid vanwege de op- en afritten van de A2 (Amsterdam – Maastricht) en de diverse uitvalswegen naar het centrum van Utrecht en omringende gemeenten.

Object

Het volledige kantoorpand heeft een (bruto) vloeroppervlakte van circa. 320 m2 verdeeld over twee verdiepingen. De beschikbare kantoorunits variëren van 15 m2 tot 40 m2 waardoor ze uitermate geschikt zijn voor ZZP’ers of MKB- bedrijven die graag gebruik willen maken van een eigen kantoor met een professionele uitstraling.

De begane grond bestaat uit een entree, twee kantoorruimtes en een vaste trapopgang naar de 1e verdieping. De verdieping bestaat uit meerdere kantoorruimtes, spreekkamer, archiefruimte, betegelde toiletruimte en een pantry.

De kantoorruimte is voorzien van de navolgende voorzieningen;

- Airconditioning
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- CV- installatie met wandradiatoren
- Kabelgoten voorzien van elektra en data- en telecommunicatiebekabeling
- Pantry
- (Deels) te openen ramen
- Gescheiden dames en herentoilet
- Betonvloer afgewerkt met tapijt
- Garderobe
- Lamellen

Meubilair

De mogelijkheid bestaat het huidige kantoormeubilair, zoals onder andere bureaus, stoelen en kasten, bij het gehuurde te betrekking zodat u geen onnodige investeringen hoeft te doen en direct kunt starten met ondernemen. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Parkeren

Op het volledig verharde buitenterrein bevinden zich 9 privé parkeerplaatsen. Eventuele extra (gratis) parkeergelegenheid is volop aanwezig in de directe omgeving.

Metrages

• Kantoorunit 1: circa. 20 m2
• Kantoorunit 2: circa. 20 m2
• Kantoorunit 3: circa. 18 m2
• Kantoorunit 4: circa. 40 m2
• Kantoorunit 5: circa. 19 m2
• Kantoorunit 6: circa. 15 m2
• Kantoorunit 7: circa. 30 m2
• Spreekkamer: circa. 32 m2

Optioneel

De mogelijkheid is aanwezig om het volledige kantoorpand, met een (bruto) vloeroppervlak van
circa. 320 m2, te huren. Voor meer informatie omtrent de voorwaarden en de beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

(Flexibele) Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 250,- excl. BTW per maand (afhankelijk van de metrages en de huurtermijn)
Huurtermijn: In overleg, wederzijds flexibele termijnen en voorwaarden bespreekbaar
Servicekosten: In overleg
Huurbetaling: Per maand voorruit
Opzegtermijn: 2 maanden
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 250,- per maand
Totale oppervlakte:
200 m2
In units vanaf:
15 m2
Bouwjaar:
1979
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiten Wittevrouwen (81), Bedrijventerrein Lageweide (74), Bedrijvengebied Papendorp (64), Domplein (46), Bedrijvengebied Oudenrijn (30), Plettenburg (31), Rijnsweerd (31), Bedrijvengebied Kanaleneiland (28), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (26), Oudwijk (21)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (74), Papendorp / Nieuwerijn (41), Oudenrijn (29), Nieuw Overvecht (19), Plettenburg-De Wiers Zuid (18), Laagraven-Liesbosch (15), Larenstein (12), Breukelerwaard (8), De Wetering (8), Kanaleneiland Merwede (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Savannahweg 50 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Lage Weide te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 200 m2 en ligt op Savannahweg 50 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen