Bedrijfsruimte - Huur

Zomerdijkweg 2 5145PK Waalwijk

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Zomerdijkweg 2 5145PK Waalwijk
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Zomerdijkweg 2 in Waalwijk

Bedrijfsruimte - Huur
500 m2 - 2000 m2

Een nog te realiseren bedrijfsobject beschikbaar voor de verhuur op een absolute A1 - zichtlocatie aan de Maasroute A59 (Zeeland – Oss).

Het bedrijfsobject zal in samenspraak met de gebruiker worden ontwikkeld en kan zowel gebruikt worden als bedrijfsruimte en/of kantoorruimte. Op het perceel is het toegestaan om maximaal 4 bouwlagen te realiseren met een vloeroppervlakte van circa. 500 m2 per verdieping.

Algemene informatie

Vloeroppervlakte: circa. 500 m2 (per verdiepingsvloer)
Maximum aantal bouwlagen: 4 bouwlagen
Maximale hoogte: circa. 20 meter
Huurprijs: Nader overeen te komen, afhankelijk van het daadwerkelijk gebruik, opleveringsniveau en vloeroppervlakte.

Buitenterrein

Buitenterrein rondom het bedrijfsobject zal volledig verhard en omheind worden en zal voldoende ruimte bieden voor parkeergelegenheid.

Bestemming

Volgens het huidige bestemmingsplan zijn er bedrijfsactiviteiten tot en met milieucategorie 5 toegestaan op het perceel. Als toekomstig gebruiker dient u echter zelf navraag te doen bij de gemeente Waalwijk voor de meest actuele situatie.

Opleveringsniveau

Het bedrijfsobject zal gerealiseerd worden middels de modernste realisatiemethoden en zal casco worden opgeleverd. In samenspraak met de eigenaar is het mogelijk om het opleveringsniveau van het bedrijfsobject uit te bereiden naar de wensen van de gebruiker. Voor meer informatie omtrent de diverse mogelijkheden en voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Ligging en bereikbaarheid

Het logistieke bedrijfspand is gelegen op een A1- zichtlocatie op Bedrijvenpark de Haven aan de A59 (Den Bosch- Waalwijk) en wordt omringd door veel bedrijvigheid. Vanwege de diverse uitvalswegen naar omringende dorpskernen en de op- en afritten naar de A59 (Den Bosch – Waalwijk) en de A27 (Breda- Almere) kent het bedrijfspand een uitstekende bereikbaarheid. Eveneens is het bedrijfspand middels het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Huurcondities

Huurprijs: Nader overeen te komen, afhankelijk van het daadwerkelijk gebruik, opleveringsniveau en vloeroppervlakte.
Huurtermijn: Vijf jaar met vijf optiejaren.
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 12 maanden
Servicekosten: Niet van toepassing. Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurovereenkomst: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1,- per maand
Totale oppervlakte:
2.000 m2
In units vanaf:
500 m2
Bouwjaar:
2001-
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Haven (120), Bedrijventerrein Zanddonk (34), Nieuwkuijk (28), Bedrijventerrein De Kets (22), Kaatsheuvel (16), Verspreide huizen in buitengebied (15), Verspreide huizen Sprang (14), Bedrijventerrein Berkhaag (13), Braken-Oost (12), Verspreide huizen Waalwijk (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Haven (129), Zanddonk (24), Bt Nieuwkuijk (23), De Kets (18), Berkhaag (16), Haven Vii (14), Zanddonk Nw (11), Groenewoud (voorheen Groenewoud Ii) (9), Besoyen West (6), Cok Midland (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zomerdijkweg 2 in Waalwijk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Waalwijk? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Haven te Waalwijk. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2000 m2 en ligt op Zomerdijkweg 2 in Waalwijk.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen