Bedrijfsruimte - Huur

Rigastraat 24 7418EW Deventer

Informatie aanvragen

€ 2.995,- per maand

Rigastraat 24 7418EW Deventer
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Rigastraat 24 in Deventer

Bedrijfsruimte - Huur
500 m2

Multifunctioneel bedrijfspand met kantoorruimte beschikbaar op bedrijventerrein Kloosterlanden in Deventer nabij de A1 (Amsterdam – Duitsland). Bij de bouw van het bedrijfspand is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen wat de uitstraling van het pand ten goede is gekomen.

Metrages
Bedrijfsruimte: circa. 200 m2
Kantoorruimte: circa. 300 m2
Buitenterrein: circa. 1500 m2 vrij buitenterrein (perceel circa 2000m²)

Huurprijs € 2.995,- per maand excl. btw

Indeling
Het bedrijfspand is voorzien van een professionele entree met ontvangsthal en receptie. Via de ontvangsthal zijn de bedrijfsruimte, meerdere kantoor- en vergaderruimten, toiletten en een kantine. Vanuit de kantine is de was- en kleedruimte te bereiken. De bedrijfshal ligt aansloten aan de kantoorruimte.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met categorie 3.1. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als koper bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Voorzieningen

- Elektrisch beveiligd hekwerk
- Elektrisch bedienbare schuifhekken (op afstand)
- Elektrische roldeuren (met afstandsbediening)
- Camerasysteem rondom
- Mechanisch ventilatiesysteem
- Wasplaats met olie-/ verfafscheider
- Mogelijkheid tot realisatie van een kraanbaan in bedrijfshal
- Alarmsysteem op meldkamer
- Verwarming in zowel de bedrijfshal als kantoor
- Cv-installatie
- Airconditioning op de kantoren
- ICT-infrastructuur

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Kloosterlanden en is uitstekend bereikbaar. Met eigen vervoer zit het bedrijfspand op circa 5 minuten van de autosnelweg
A1 (Amsterdam – Duitsland) en circa 10 minuten van het stadscentrum. Ook zijn er mogelijkheden om het bedrijfspand te bereiken middels openbaar vervoer. Op circa
200 meter afstand van het bedrijfspand is een bushalte gelegen.

Huurcondities:

Huurprijs: € 2.995,- per maand excl. BTW
Huurtermijn:5 jaar met optie tot nogmaals 5 jaar
Aanvaarding:in overleg
Opzegtermijn:6 maanden
Zekerheidstelling:Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW:Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties)
voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract:R.O.Z.-model, huurovereenkomst op basis van het daadwerkelijke gebruik.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 2.995,- per maand
oppervlakte:
500 m2
Bouwjaar:
2001-
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Marswegkwartier (71), Kloosterlanden (67), Industrieterrein (56), Verspreide huizen Twello-Zuid (29), Handelspark De Weteringen (16), Verspreide huizen op de oeverwal Terwolde (9), Verspreide huizen Twello-Noord (6), Deventerweg en Polbeek (4), Dorp Colmschate (4), Verspreide huizen Eefde (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Mars (71), Kloosterlanden (65), Bergweide (60), Engelenburg (16), Handelspark De Wetering (16), Twello Zuid Zuid-West Fase 1 Van De 10 Ha= 5ha. (7), Terwolde 1 (6), Herstructurering Bedrijventerrein Nijverheid (4), Smeenkhof (2), Terwolde 2 (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rigastraat 24 in Deventer.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Deventer? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Kloosterlanden in de buurt Kloosterlanden te Deventer. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 500 m2 en ligt op Rigastraat 24 in Deventer.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen