Bedrijfsruimte - Koop

Schaartven 0 5825JH Overloon

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Schaartven 0 5825JH Overloon
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te koop aangeboden
op Schaartven 0 in Overloon

Bedrijfsruimte - Koop

Unieke bouwlocatie voor 50 chalets/vakantiebungalows op een perceel van circa 2,5 ha. in een recreatiegebied nabij een bosrijke omgeving met natuurwater te Overloon.

Algemeen

Perceelsoppervlakte: circa 2,5 ha.
Opp. per chalet/vakantiebungalow: circa 84 m2 is vergund.
Koopprijs: n.o.t.k.

Website: Hofvanoverloon.nl en Loonsehof.nl

Bestemming

Op het perceel rust een recreatie bestemming waardoor er tot 50 chalets/vakantiebungalows met daarbij horende bijgebouwen en voorzieningen toegestaan zijn. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleend worden en als toekomstig gebruik dient u zelf de actuele bestemmingsregels na te vragen bij de gemeente of via Ruimtelijkeplannen.nl.

Ligging:

De bouwlocatie is gelegen in een recreatiegebied nabij een bosrijke omgeving en natuurwater met in de omgeving activiteiten zoals, golfbaan, dierentuin, musea en natuurgebieden. Het chaletpark is goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen en de op-/ en afritten van de A73 (Nijmegen-Venlo) op circa 1 km.

Koopcondities:

Koopprijs: n.o.t.k.
Aanvaarding: In overleg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar of direct met dhr. Hofmans via het nummer 06- 167 566 74.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Smakterheide (18), Bakelgeert-Zuid (8), Landweert (7), Nieuw-Bergen (7), Verspreide huizen Sint Anthonis (4), Brukske (4), Oostrum (3), Ysselsteyn (4), Diekendaal-Nieuwerf (3), Verspreide huizen Overloon (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Keizersveld (13), Het Leucker (7), Smakterheide (7), De Flammert (4), De Hulst I (3), De Grens (3), Haven- En Industrieterrein Wanssum (3), De Brier (sd) (2), Ledeacker (2), Saxe-Gotha (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Schaartven 0 in Overloon.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te koop in Overloon? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Verspreide huizen Overloon te Overloon. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 0 m2 en ligt op Schaartven 0 in Overloon.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen