Kantoor - Huur

Wilhelminalaan 2 2405ED Alphen aan den rijn

Informatie aanvragen

€ 625 /mnd

Wilhelminalaan 2 2405ED Alphen aan den rijn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Wilhelminalaan 2 in Alphen aan den rijn

Kantoor - Huur
33 m2

Zoekt u een kantoor te huur in Alphen aan den rijn? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Burgemeester Visserpark te Alphen aan den rijn. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 33 m2 en ligt op Wilhelminalaan 2 in Alphen aan den rijn, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 625 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1992
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Wilhelminalaan 2 in Alphen aan den rijn te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 625 /mnd
oppervlakte:
33 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Molenwetering (42), Waddinxveen (22), Rijnhaven (18), Verspreide huizen (16), Voorweg vanaf Middelweg (12), Hoge Rijndijk (13), Europaplein (11), Verspreide huizen in het Noorden (11), Burgemeester Visserpark (9), Bospark (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Molenwetering (42), Rijnhaven (alphen A / D Rijn) (18), Sierteeltcentrum-Itc (11), Reeuwijkse Poort (12), De Olm (9), Grote Polder (7), De Schans Ii (6), Hoorn West (6), Lage Zijde (4), Broekvelden (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wilhelminalaan 2 in Alphen aan den rijn.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen