Kantoor - Huur

Gedempt Hamerkanaal 173 1021KP Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 2.995,- per maand

Gedempt Hamerkanaal 173 1021KP Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Gedempt Hamerkanaal 173 in Amsterdam

Kantoor - Huur
288 m2

Kantoorruimte met een industriële uitstraling en een vrij zicht op het IJ. De kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein "De Overkant". Door de hoekligging is er veel daglichttoetreding en een prachtig uitzicht. Deze kantoorruimte beschikt over een eigen pantry en eigen gescheiden toiletten. De ruimte is zo te betrekken en is beschikbaar tot en met augustus 2022.

Het bedrijfsterrein De Overkant, met gunstige ligging aan het IJ, is getransformeerd tot een plek waar mensen de komende jaren kunnen werken en recreëren. Het voormalig fabriekscomplex met een oppervlakte van ruim 28.000 m² bvo is gelegen op een terrein van 3,5 ha grond. Het terrein biedt ruimte voor bedrijven op het gebied van de creatieve industrie zoals architectenbureaus, internetbedrijven, reclame- en communicatiebureaus. Op dit terrein hebben wij nu een unit te huur van circa 330 m².

Het terrein is zoals aangegeven fantastisch gelegen aan het IJ. De bereikbaarheid met het Openbaar vervoer is goed met de diverse buslijnen (lijn 38, 105, 109) die op 2 minuten lopen van het terrein stoppen, alsmede de noord-zuid lijn en de pont verbinding tussen IJplein en Centraal Station op 5 minuten fietsen vanaf het terrein die elke 7 minuten vaart tijdens de spits en elke 15 minuten daarbuiten. De locatie is ook zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Via de Meeuwenlaan en Johan van Hasseltweg is de ringweg A10 (afslag S116) binnen enkele minuten bereikbaar. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel (S116) tevens in enkele minuten.

Kortom een uitstekende bereikbaarheid en toch dichtbij het centrum!

Verhuurbare vloeroppervlakte:
Voor de verhuur is circa 330 m² kantoorruimte beschikbaar inclusief toedeling algemene ruimte en gebouw. De ruimte is gelegen op de tweede verdieping.

De kantoorruimte is voorzien van:
- cv-installatie met radiatoren met GPS verbruiksmeters;
- industrieel plafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- sanitaire voorzieningen;
- huidige scheidingswanden;
- pantry voorzien van koelkast, vaatwasser enz.;
- huidige kabelgoten en databekabeling;
- glasvezel internet;
- huidige vloer;
- wandafwerking as-is.

Parkeren:
Op dit moment is het betaald parkeren op de openbare weg. Op eigen terrein zijn ongeveer 300 parkeerplaatsen aanwezig. Parkeerplaatsen zijn te huren onder marktconforme condities.

Aanvangshuurprijs:
De huurprijs bedraagt € 160,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

BTW:
Bij vaststelling van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 35,- per m² per jaar exclusief btw.

Huurtermijn:
vanaf ingangsdatum tot en met uiterlijk 31 augustus 2022. De betreffende locatie komt in aanmerking voor herontwikkeling.

Aanvaarding:
In overleg doch spoedig.

Bankgarantie/waarborgsom:
Ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten.

123 makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 2.995,- per maand
oppervlakte:
288 m2
Parkeerplaatsen:
300
Parkeerkosten:
Vanaf €Â 500,- per parkeerplaats per jaar
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Aan vaarwater, bedrijventerrein, industrieterrein en woonomgeving
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
1908
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (2996), Buiksloterham (32), Ijplein/Vogelbuurt (17), Oostelijk Havengebied (17), Amstel III/Bullewijk (14), Westelijk Havengebied (13), De Weteringschans (11), Grachtengordel-West (9), Burgwallen-Nieuwe Zijde (8), IJburg West (8), Landsmeer (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (50), Bedrijventerrein Schinkel (52), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Cornelis Douwesterrein (32), Overamstel (31), Amstel Ii (25), Alfadriehoek (gemengd) (29)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gedempt Hamerkanaal 173 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Hamerstraat te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 288 m2 en ligt op Gedempt Hamerkanaal 173 in Amsterdam, dit adres ligt aan vaarwater, bedrijventerrein, industrieterrein en woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen