Kantoor - Huur - Factor-IJ

Grasweg 49 1031HX Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 15 per m2 per jaar

Grasweg 49 1031HX Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
in Factor-IJ op Grasweg 49 in Amsterdam

Kantoor - Huur
500 m2 - 280 m2
Object
Aan de noordoever van het Amsterdamse IJ bruist het van de activiteit. Factor-IJ is dé plek voor creatie, inspiratie en fascinatie. Zowel het kop- als het staartgebouw liggen aan het water en bieden een weergaloos uitzicht op het IJ en de zuidoever. Beide milieuvriendelijke “groene” gebouwen hebben een stoere uitstraling. Vanuit alle perspectieven klopt het in Factor-IJ. Van binnenruimtes met eerlijke, industriële uitstraling, geschikt voor allerlei toepassingen. Van buiten zijn het twee markante gebouwen, met een unieke architectuur. De oppervlakte van circa 11.000 m² is verdeeld over twee gebouwen en te huur in units vanaf circa 250 m² en 500 m². Rondom zijn de gebouwen van alle gemakken voorzien, zoals parkeren, een eigen haven en een ruimte voor horeca op de begane grond met een prachtig terras aan het water.

Verhuurbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is nog beschikbaar circa 9.873 m² verdeeld als volgt;

Verdieping  Metrage
Kopgebouw:
Begane grond 733m² kantoorruimte
1e verdieping 576m² kantoorruimte
2e verdieping 869m² kantoorruimte
3e verdieping 892m² kantoorruimte
4e verdieping 914m² kantoorruimte
5e verdieping 904m² kantoorruimte
6e verdieping 893m² kantoorruimte
7e verdieping 862m² kantoorruimte

Staartgebouw:
1e verdieping 1.199 m² kantoorruimte
2e verdieping   949 m² kantoorruimte
Begane grond 1.021 m² bedrijfsruimte / showroom
61 m² bordes

Het exacte metrage zal bij oplevering worden vastgesteld op basis van een NEN 2580 meetcertificaat.

Parkeren
De objecten beschikken over 88 parkeerplaatsen (parkeernorm 1:125 BVO). De huurprijs bedraagt € 750,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Huurprijs
Kopgebouw
Begane grond (horeca en vergaderruimte) € 190,- per m² VVO per jaar
1e t/m 6e verdieping (kantoorruimte) € 225,- per m² VVO per jaar
7e verdieping € 275,- per m² VVO per jaar

De bedragen van de 1e tot en met 6e verdieping verschillen afhankelijk van de verdieping. De 7e verdieping heeft een extra grote verdiepingshoogte.

Staartgebouw
Begane grond (dubbele verdiepingshoogte) € 230,- per m² VVO per jaar
het bordes en de 1e en 2e verdieping € 195,- per m² VVO per jaar

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid per auto
Vanaf de ringweg is het object uitstekend bereikbaar met de auto via afslag S-116, S118 en vanuit de binnenstad via de IJ-tunnel.

Bereikbaarheid per OV
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed te noemen. Nabij het gebouw zijn onder andere de buslijnen 94 (halte Mosplein) en halte 105 (halte van der Spekplein) te vinden. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Distelwegveer richting Centraal Station.
 
Servicekosten
P.M.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de consumentenprijsindex (CPI) 2006=100, reeks alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opleveringsniveau
Het gebouw waar het gehuurde deel van uitmaakt zal worden opgeleverd inclusief onder meer de navolgende aspecten:

Kopgebouw
- representatieve entree;
- geëgaliseerde betonvloeren, voorzien van een epoxylaag;
- 3 compartiments kabelgoten per stramien van ca. 1.80 m voorzien van een dubbele wandcontactdoos en lege contactdozen ten behoeve van dataaansluitingen;
- beton plafond met luchtbehandelinginstallatie in het zicht en beeldschermvriendelijke TL-armaturen;
- koude en warmte worden geleverd via eigen warmtewisselingssysteem gebaseerd op energiebesparende warmte-koude-opslag installatie (WKO);
- te openen ramen;
- toegangscontrole systeem met intercom installatie;
- dubbele toiletgroepen en pantry per verdieping.

Staartgebouw
- representatieve entree;
- geëgaliseerde betonvloeren, voorzien van een epoxylaag;
- 3 compartiments kabelgoten per stramien van ca. 1.80 m voorzien van een dubbele wandcontactdoos en lege contactdozen ten behoeve van dataaansluitingen;
- beton plafond met luchtbehandelinginstallatie in het zicht en beeldschermvriendelijke TL-armaturen;
- koude en warmte worden geleverd via eigen warmtewisselingssysteem gebaseerd op energiebesparende warmte-koude-opslag installatie (WKO);
- toegangscontrole systeem met intercom installatie;
- dubbele toiletgroepen en pantry per verdieping.
 
Huurtermijn
10 jaar met een aansluitende optieperiode van 5 jaar.

Opzegtermijn
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Zekerheidstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

BTW
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever.
Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Website
 

 

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 15 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
280 m2
In units vanaf:
500 m2
Parkeerplaatsen:
88
Beschikbaar per:
Direct
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (232), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (135), Bedrijventerrein Sloterdijk (128), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (98), Willemspark (97), Amstel III/Bullewijk (81)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Bedrijvengebied Zuidoost (36), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Cornelis Douwesterrein (30), Alfadriehoek (gemengd) (27)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Grasweg 49 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Buiksloterham / Papaverweg in de buurt Buiksloterham te Amsterdam. Dit kantoor met de naam “Factor-IJ” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 280 m2 en ligt op Grasweg 49 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen