Kantoor - Huur

Kloveniersburgwal 131 IV+V 1011KD Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 290 per m2 per jaar

Kloveniersburgwal 131 IV+V 1011KD Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Kloveniersburgwal 131 IV+V in Amsterdam

Kantoor - Huur
100 m2 - 165 m2
ALGEMEEN:
Prachtig gerenoveerde kantoorruimte aan de achterzijde van het gebouw en verdeeld over de 4de en de 5de verdieping. De bruto vloeroppervlakte is ca. 100 m² (3 kantoorkamers) en het heeft een geweldig uitzicht! Het is gelegen op een toplocatie nabij het Rokin, de Stopera en het Rembrandtplein.
De kantoorruimte is grondig gerenoveerd. Er ligt een nieuwe houten vloer, de wanden zijn gestukadoord en geschilderd, er is een nieuwe keuken, er is een lift in het gebouw etc.
INDELING:
Er is een gemeenschappelijke entree met een lift en een trappenhuis. Op de 4de verdieping is de entree, een ruime hal, 2 kantoorkamers, de toilet en archiefruimte voorzien van stellingen. Via een nette binnentrap komt u bij de grootste kantoorkamer (ca. 30 m²) die op de 5de verdieping is. Vanaf hier is er een schitterend uitzicht over de binnenstad van Amsterdam. De ruimte heeft veel ramen en een luxe pantry.
Om een goede indruk te krijgen van de indeling van de kantoorruimte verwijzen wij naar de bijgaande plattegrond.
LOCATIE:
De kantoorruimte is gelegen in het bruisende Centrum van Amsterdam. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik en voor een terrasje, een restaurant of een gezellige stamkroeg hoeft u niet lang te zoeken.
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. De tramlijnen 4, 5, 9, 14, 16, 24 en 25 stoppen allemaal op ca. 250 meter afstand van het Muntplein. Ook de Stopera met een openbare parkeergarage is op ca. 250 meter afstand.
BIJZONDERHEDEN:
- ca. 100 m² kantoorruimte (3 vertrekken) op een toplocatie;
- grondig gerenoveerd;
- er is een lift in het gebouw;
- per direct beschikbaar;
- aansluiting op UPC in de meterkast;
- op de twee kleinere kantoorkamers staan twee losse kasten;
- er is een eigen c.v.-ketel;
- er is een eigen aansluiting voor gas en elektra.
HUURCONDITIES:
- opleveringstermijn: per direct;
- een huurperiode van 1 jaar met verlenging van telkenmale 1 jaar en mogelijkheid van opzegging door huurder en verhuurder met een termijn van 4 maanden;
- opleveringsniveau: de kantoor-/bedrijfsruimte wordt opgeleverd in de huidige staat;
- betaling van de huurprijs: per kwartaal vooruit;
- waarborgsom: drie maanden huur alsmede de servicekosten en de btw.;
- de servicekosten: een vast bedrag van € 50,- per maand. Dit is voor het één maal per week schoonmaken van de gemeenschappelijke entree, het trappenhuis en van de gemeenschappelijke toiletten op de 3de verdieping alsmede voor de verlichting van het gemeenschappelijk trappenhuis, voor het gebruiken van de lift en voor het waterverbruik;
- omzetbelasting: huurder dient voor meer dan 90% BTW belastbare prestaties te verrichten in het gehuurde. Indien huurder op enig moment niet aan dit criterium voldoet zal de huurprijs met 21% worden verhoogd teneinde het financiële nadeel voor de verhuurder te compenseren;
- huurcontract: de af te sluiten huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) zoals dat gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 290 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
165 m2
In units vanaf:
100 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Stadscentrum dorpskern, stadskern en woonomgeving
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
2014
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (233), Burgwallen-Nieuwe Zijde (166), Amstel III/Bullewijk (133), Buiksloterham (134), Bedrijventerrein Sloterdijk (125), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (121), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (98), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijvengebied Zuidoost (43), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Overamstel (31), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (30), Alfadriehoek (gemengd) (27)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kloveniersburgwal 131 IV+V in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Nieuwmarkt/Lastage te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 165 m2 en ligt op Kloveniersburgwal 131 IV+V in Amsterdam, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern, stadskern en woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen