Kantoor - Huur

Noordhollandstraat 61 1081AS Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 218 per m2 per jaar

Noordhollandstraat 61 1081AS Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Noordhollandstraat 61 in Amsterdam

Kantoor - Huur
135 m2
LOCATIE
Gelegen op een rustige locatie in Amsterdam-Buitenveldert. De Noordhollandstraat vormt de verbinding tussen de Van Nijenrodeweg en de De Cuserstraat en is gesitueerd nabij de Buitenveldertselaan. In de directe omgeving bevinden zich o.a. winkelcentrum “Groot Gelderlandplein”, verschillende restaurants, diverse openbare instellingen, de RAI, de Vrije Universiteit en het VU Ziekenhuis.
OBJECT
Het betreft een zogenaamd multi-tenant gebouw en bestaat uit kantoren met bovenwoningen. De kantoren hebben een eigen entree. De ruimte is goed indeelbaar en gelegen op de begane grond.
BESTEMMING
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is kantoorruimte.
VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Thans kunnen wij u nog circa 135 m² aanbieden, gelegen op de begane grond.
VOORZIENINGEN
Het geheel is zeer goed onderhouden en o.a. voorzien van:
- representatieve entree;
- luxe sanitair en pantry”™s op iedere verdieping;
- centrale verwarmingsinstallatie;
- luchtbehandeling door middel van mechanische
ventilatie met topkoeling;
- buitenzonwering;
- afgewerkte vloeren geschikt voor diverse
vloerbedekkingen;
- plafonds;
- kabelgoten.
PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeermogelijkheden op de openbare weg.
BEREIKBAARHEID
Vanaf de ring A10 via de afslagen S108 (Amsterdam Zuid-Vu) en S109 (RAI) goed bereikbaar met auto. Ook het openbaar vervoer is ruimschoots aanwezig met de sneltram 51, tram 5 en spitsbus 220. De haltes bevinden zich op loopafstand van het object.
AANVANGHUURPRIJS
€ 165,- per jaar per m² te, vermeerderen met BTW en servicekosten.
HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, overeenkomstig het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2006 = 100).
HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlenging van 5 (vijf) jaren.
ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een bedrag van tenminste 4 (vier) maanden huur inclusief BTW en servicekosten, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.
SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model juli 2003.
BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste verhuur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 218 per m2 per jaar
oppervlakte:
135 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (232), Amstel III/Bullewijk (134), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (133), Bedrijventerrein Sloterdijk (126), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Willemspark (97), Westelijk Havengebied (95)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijvengebied Zuidoost (44), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Industrieterrein Uithoorn (38), Mercuriushaven (gemengd) (36), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Sloterdijk I (34), Overamstel (31), Amstel Ii (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Noordhollandstraat 61 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Buitenveldert-West te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 135 m2 en ligt op Noordhollandstraat 61 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen