Bedrijfsruimte - Huur

Veemarkt 136 1019DE Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 131 per m2 per jaar

Veemarkt 136 1019DE Amsterdam
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Veemarkt 136 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
93 m2 - 91 m2
Bedrijvencentrum De Veemarkt is gelegen aan de oostkant van Amsterdam in stadsdeel Zeeburg. Het bedrijvencentrum kenmerkt zich door haar karakteristieke uitstraling en de centrale ligging binnen de ring van Amsterdam. De uitstekende ligging en bereikbaarheid alsmede de diverse mogelijkheden maken De Veemarkt tot een gewilde locatie bij zowel creatieve als ambachtelijke bedrijven.
Het terrein bestaat in totaal uit ca. 21.500 m² kantoor-/bedrijfsruimte, verdeeld in units vanaf ca. 60 m². Een combinatie van bedrijfsruimte met bijbehorende kantoorruimte behoort tot de mogelijkheden. Alle ruimten zijn zeer functioneel en hebben een karakteristieke uitstraling. Vanwege de grote verscheidenheid aan verschillende typen kantoor- en bedrijfsruimten, is het terrein uitstekend geschikt voor uiteenlopende doeleinden, variërend van productie en opslag tot bedrijven die een creatieve ruimte zoeken en kantoorgebruik in algemene zin.
Ligging
Het bedrijvencentrum ligt zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam Centrum, Oost en IJburg. Bedrijvencentrum Veemarkt is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer, in tegenstelling tot veel alternatieve bedrijventerreinen.
Bereikbaarheid
Het complex heeft een uitstekende ontsluitingsmogelijkheid via de Veelaan en de Cruquiusweg, waardoor men verzekerd is van korte verbindingen met de binnenstad en de regio. Vanaf de Ringweg A10-noord is de locatie goed bereikbaar vanaf afslag S114 via Piet-Heintunnel (richting Amsterdam Centrum). Vanuit de tunnel gaat u bij de verkeerslichten links. Na circa 500 meter ligt bedrijvencentrum De Veemarkt aan de linker zijde van de Panamalaan. Op de Cruquiusweg is een bushalte waar diverse bussen vertrekken richting het NS-station Centraal. De reistijd bedraagt minder dan 10 minuten. De IJ-tram met een halte op de Panamalaan zorgt, voor een uitstekende verbinding met Centraal Station.
Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 93 m² b.v.o. bedrijfsruimte en is gelegen op de begane grond.
Parkeren
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de Gemeente Amsterdam.
Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in de huidige casco staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:
- Vrije hoogte circa 4 meter;
- Overheaddeur;
- Toilet.
Huurprijs
€ 1.000,- per maand te vermeerderen met BTW.
Servicekosten
Pro memorie.
Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende nutsbedrijven voor de levering van gas/water/elektra.
Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming bedrijfsruimte van toepassing.
Energielabelklasse
Pro memorie.
Betalingsverplichting
Per kwartaal bestaat de betalingsverplichting van huurder uit de huurprijs plus de servicekosten, beide te vermeerderen met BTW en te voldoen bij vooruitbetaling.
Huurtermijn
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van 5 jaar.
Huuringangsdatum
In nader overleg.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 131 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
91 m2
In units vanaf:
93 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (1224), Bedrijventerrein Sloterdijk (7), Westelijk Havengebied (2), Middenmeer (1), Osdorp-Midden (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijvengebied Zuidoost (95), Noord (102), Cornelis Douwesterrein (68), Achtersluispolder (55), Mercuriushaven (gemengd) (48), Sloterdijk I (39), Verrijn Stuart (39), Hamerstraat (35), Buiksloterham / Papaverweg (33), Bedrijventerrein Cruquius (31)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Veemarkt 136 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Bedrijventerrein Cruquius te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 91 m2 en ligt op Veemarkt 136 in Amsterdam, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen