Kantoor - Huur

Vossiusstraat 3 1071AB Amsterdam

Informatie aanvragen

Huurprijs op aanvraag

Vossiusstraat 3 1071AB Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Vossiusstraat 3 in Amsterdam

Kantoor - Huur
325 m2 - 350 m2
Op uitzonderlijke locatie aan het Vondelpark, met panoramisch uitzicht over zowel het Vondelpark als de stadse dynamiek van Leidse Bosje, Holland Casino en Hotel Americain, strategisch gelegen met net om de hoek van PC Hooftstraat, Rijksmuseum en Museumplein, en de Van Baerlestraat, bevindt zich dit monumentale pand van ca. 325 m² VVO met grote tuin van ca. 90 m² op het zuiden,dat in 2008 gerestaureerd werd onder richtlijnen van Monumentenzorg.
Vossiusstraat 3 is een der laatste als eén geheel beschikbare panden uit het beroemde rijtje herenhuizen Vossiusstraat 1-15.
Het unieke trappenhuis, in het hart van de vijf verdiepingen, is geheel bewaard gebleven en kreeg bij de restauratie in 2008 extra accent door creatie van een ruimere benedenhal.
Het pand is in uitstekende staat, met fraai schilderwerk buiten en binnen, nieuwe CV-ketel, alarminstallatie, intercominstallatie, moderne keuken op de eerste verdieping, plus een kleine keuken en nieuwe douche op de bovenste verdieping.
Alle verdiepingen, inclusief de vorstelijke bel-etage (met originele marmeren schouw), zijn voorzien van parket en in 2008 aangebrachte eikenvloeren.
De tuin is opnieuw aangelegd in 2012.
Ondanks de centrale ligging in het hartje van Amsterdam biedt de Vossiusstraat doorgaans ruim voldoende parkeergelegenheid.
OPLEVERINGSNIVEAU
- smaakvolle entree v.v. parketvloer;
- gestuukte plafonds en wanden;
- keuken ;
- sanitaire groepen;
- kabelgoten;
- centrale verwarming;
- alarminstallatie .

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Huurprijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
350 m2
In units vanaf:
325 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (166), Amstel III/Bullewijk (135), Buiksloterham (137), Bedrijventerrein Sloterdijk (131), Buitenveldert-West (126), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (116), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (50), Bedrijventerrein Schinkel (52), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Cornelis Douwesterrein (32), Overamstel (31), Amstel Ii (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vossiusstraat 3 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Museumkwartier te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 350 m2 en ligt op Vossiusstraat 3 in Amsterdam, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern en woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen