Kantoor - Huur

Tweelingenlaan 85 7324BL Apeldoorn

Informatie aanvragen

€ 950 /mnd

Tweelingenlaan 85 7324BL Apeldoorn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Tweelingenlaan 85 in Apeldoorn

Kantoor - Huur
76 m2

Zoekt u een kantoor te huur in Apeldoorn? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Apeldoorn Noord in de buurt Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord te Apeldoorn. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 76 m2 en ligt op Tweelingenlaan 85 in Apeldoorn, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 950 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 2001
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Tweelingenlaan 85 in Apeldoorn te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 950 /mnd
oppervlakte:
76 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad (76), Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord (44), Verspreide huizen Twello-Zuid (28), Parken (27), Brouwersmolen (15), De Haven (15), Berg en Bos (14), Holthuizen (14), Brinkhorst (13), Malkenschoten (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Apeldoorn Noord (43), Zuid West Poort (38), Kuipersveld (17), Malkenschoten (10), Apeldoorn Noord (2e Fase) (8), Eekterveld 3 (8), Matenhoek (8), Kayersmolen Zuid (7), Stadhoudersmolen (6), Engelenburg (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Tweelingenlaan 85 in Apeldoorn.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen