Bedrijfsruimte - Huur

Zeilmakerstraat 28 9403VA Assen

Informatie aanvragen

€ 32 /m²/jr

Zeilmakerstraat 28 9403VA Assen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Zeilmakerstraat 28 in Assen

Bedrijfsruimte - Huur
450 m2 - 3900 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Assen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Stadsbedrijvenpark te Assen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 3900 m2 en ligt op Zeilmakerstraat 28 in Assen, dit adres ligt op een bedrijventerrein en pdv.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 32 /m²/jr

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 2004
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Zeilmakerstraat 28 in Assen te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 32 /m²/jr
Totale oppervlakte:
3.900 m2
In units vanaf:
450 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Marsdijk Oost (26), Bedrijventerrein Oost (22), Bedrijventerrein Marsdijk West (19), Peelerpark (19), Verspreide huizen Tynaarlo (10), Bedrijventerrein West (8), Havenkanaal Zuidzijde (8), Havenkanaal Noordzijde (7), Messchenveld (6), Dichtershof (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Stadsbedrijvenpark (83), Peelerpark (19), Vriezerbrug Uitbr Ii (9), Marsdijk 1 (7), Messchenveld (6), Schepersmaat (3), Kloosterveen (2), Vriezerbrug Uitbr Iii (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zeilmakerstraat 28 in Assen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen