Bedrijfsruimte - Huur

Zangvogelweg 43 3815DB Amersfoort

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Zangvogelweg 43 3815DB Amersfoort
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Zangvogelweg 43 in Amersfoort

Bedrijfsruimte - Huur
95 m2

TE HUUR PER DAG OF DAGDEEL.

Bent u voor uw praktijk, cursus, training of lezing op zoek naar een representatieve ruimte die u flexibel kunt huren en waar u zelfstandig uw praktijk uitoefent of uw cursus, training of lezing kunt verzorgen? Dan is deze ruimte uitstekend geschikt voor u.

De unit is op vaste dagen per week te huur. Zo zit u niet vast aan een langlopend huurcontract en blijft u flexibel. Wanneer u permanent van de ruimte gebruik wilt maken, dan is dat bespreekbaar. Zoekt u slechts incidenteel of éénmalig een ruimte, bijvoorbeeld voor een lezing of netwerk-bijeenkomst, dan is ook dat bespreekbaar.

De locatie kent een goede bereikbaarheid. Hij ligt nabij de uitvalswegen van de A28, richting Amersfoort-centrum. De A28 staat in directe verbinding met de A1. Ook met het openbaar vervoer is de unit goed bereikbaar; op 120 meter afstand ligt de bushalte waar zeer frequent bussen van en naar Station Amersfoort stoppen.

De gehele unit heeft een oppervlakte van circa 95 m2 BVO en bestaat uit vier ruimtes: ruime entree/garderobe, toilet, keuken en een zaalruimte. De zaal heeft een oppervlakte van circa. 56 m2 BVO (4,5 x 12,5 meter).

Als gebruiker van de ruimte krijgt u de beschikking over entree/garderobe, toilet en keuken met fornuis en koelkast, een senseo, een koffiezetapparaat en een waterkoker. De zaal beschikt over akoestische plafond- en wandpanelen, er zijn 30 stoelen en meerdere tafels, en een whiteboard met stiften. Daarnaast zijn er yogamatten, kussentjes en meditatiebankjes beschikbaar. Er is internetaansluiting en (na voorafgaande afspraak) ook een beamer.

Huurt u per dag of dagdeel, dan treft u de ruimte opgeruimd en schoon aan. U laat het ook zo weer achter. Mocht u na afloop van uw gebruik van de ruimte deze niet zelf willen afwassen en opruimen, dan worden er opruim- en schoonmaakkosten in rekening gebracht. Dit wordt tevoren besproken.

Voor opslag/archief is er in een nabijgelegen garagebox ruimte beschikbaar. De condities hiervoor zijn te bespreken.

Huurcondities:

De huurcondities worden op basis van de huurperiode tussen u en de verhuurder overeen gekomen.

De verhuurder heeft de voorkeur voor langduriger overeenkomsten, bijvoorbeeld 1 dag per week gedurende 1 jaar. Onderverhuur is niet toegestaan. Er is geen BTW van toepassing op de huur.

U ontvangt een sleutel en verzorgt uw eigen bijeenkomst. Voor de sleutel wordt een borg gevraagd.

Koopcondities:

De unit is eventueel ook te koop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar. Ook de garage-box (28 m2) is eventueel te koop.

Goedkeuring:

Omtrent huur of koop overlegt u met de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1,- per maand
oppervlakte:
95 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industriegebied (66), Uraniumweg (60), Soesterveen II (58), 't Hart (49), Chromiumweg (42), Calveen (29), De Hoef-West (29), De Hoef-Oost (23), Soesterberg (22), Bunschoten (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Soestdijkse Grachten (103), Isselt (95), De Hoef (36), Calveen (29), Arkervaart West (24), Arkervaart 0ost (19), De Kronkels (17), Bedrijvenpark Watergoor (15), Soesterberg (17), Watergoor 2000 (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zangvogelweg 43 in Amersfoort.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amersfoort? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Albatrosstraat te Amersfoort. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 95 m2 en ligt op Zangvogelweg 43 in Amersfoort.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen